Latvijas handbola izlases treneris Cīrke arī nākamsezon vadīs "TV Emsdetten"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ārons Cīrke
Ārons Cīrke Foto: TuS N-Lubbecke

Latvijas vīriešu handbola izlases galvenais treneris Ārons Cīrke pagarinājis līgumu ar Vācijas otrās bundeslīgas vienību "TV Emsdetten", klubs otrdien ziņoja savā tīmekļa vietnē.

Cīrke februārī pārņēma "TV Emsdetten" vienību ar vienu mērķi - izvairīties no izkrišanas uz zemāku līgu. Tobrīd nevarēja paredzēt, ka viņa misiju tikai pēc trim spēļu kārtām pārtrauks koronavīruss.

Puses ātri vienojās par to, ka sadarbība ir jāturpina. Pēc ilgstošas sportiskās neskaidrības tūlīt pēc pasludinātajām sezonas beigām un nodrošinātas palikšanas līgā rīkotājdirektori turpināja sarunas ar Cīrki par līguma pagarināšanu. Klubs jau bija redzējis, ka pat grūtos brīžos 48 gadus vecais treneris ir laba izvēle.

Martā klubs izbeidza darba attiecības ar ilggadējo vienības galveno treneri čehu speciālists Danielu Kubešu.

"Mēs esam priecīgi, ka tagad varam lūkoties uz priekšu un ka Cīrke arī turpmāk būs mūsu treneris. Viņš vienmēr ir ciešā kontaktā ar mums un komandu. Ar šīsdienas līguma parakstīšanu ir sperts svarīgs solis. Mēs priecājamies par turpmāko kopdarbību," pēc līguma pagarināšanas teica "TV Emsdetten" prezidents Franks Vīzners.

"Kad februārī ierados Emsdetenē, uzreiz pamanīju, ka ar devīzi "dzīvības spēks" patiešām dzīvo neticami daudzi šīs komandas dalībnieki. Ne tikai vadība, birojs vai komanda, bet arī visi daudzie brīvprātīgie un sadarbības partneri patiešām izrādīja milzīgu apņemšanos," pēc līguma parakstīšanas sacīja Cīrke. "Tāpēc esmu priecīgs par līguma pagarināšanu un to, ka būšu šajā komandā arī turpmāk. Tagad es varu droši turpināt komandas sastāva plānošanu un gatavošanos nākamajai sezonai. Ar nepacietību gaidu jauno sezonu."

Otrdien Emsdetenā parakstītais līgums ir spēkā vienu sezonu.

2019./2020.gada sezonu Emsdetenas klubā pavadīja arī viens no Latvijas izlases līderiem, 36 gadus vecais Aivis Jurdžs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu