Spēlētāji aptaujā Znaroku atzīst par iecienītāko KHL treneri

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oļegs Znaroks
Oļegs Znaroks Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlētāju aptaujā par iecienītāko treneri atzīts bijušais Latvijas izlases hokejists Oļegs Znaroks.

Aptaujā kopumā piedalījās 200 hokejisti. 20% respondentu izvēlējās Znaroku, atbildot uz jautājumu - kura pašreizējā galvenā trenera vadībā jūs gribētu spēlēt? Maskavas "Spartak" stūrmanis aptaujā uzvarēja pārliecinoši.

Tuvākie sekotāji saņēma aptuveni 5% balsu - Igors Ņikitins (Maskavas CSKA), Deivids Nemirovskis (Ņižņijnovgorodas "Torpedo"), Aleksandrs Andrijevskis ("Sochi") un Vladimirs Krikunovs (Maskavas "Dinamo").

Patlaban 57 gadus vecais Znaroks trenera karjerā trīs reizes izcīnījis KHL čempionu trofeju Gagarina kausu - 2012. un 2013. gadā ar Maskavas "Dinamo", bet 2017. gadā ar Sanktpēterburgas SKA.

Znaroks guvis panākumus arī kā Krievijas izlases treneris - 2014. gadā izcīnīts pasaules čempionāta zelts, 2015. gadā sudrabs, 2016. un 2017. gadā bronza, kā arī zelts 2018. gada Phjončhanas olimpiskajās spēlēs.

Jau vēstīts, ka Znaroks tika iekļauts Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) veidotajā Latvijas hokeja izlases visu laiku labākajā sešiniekā jeb "Sapņu komandā".

Aptaujā arī tika noskaidrots, pret kuru KHL hokejistu ir visgrūtāk spēlēt? 12% respondentu izvēlējās Kirlu Kaprizovu no Maskavas CSKA. Krievijas hokejists šosezon 57 mačos sakrāja 62 punktus (33 vārti + 29 piespēles).

Kaprizovs šosezon KHL regulārajā čempionātā bija trešais rezultatīvākais spēlētājs, nedaudz atpaliekot no Maskavas "Dinamo" uzbrukuma līderiem Dmitrija Jaškina (63 punkti, 31+32) un Vadima Šipačova (65 punkti, 17+48)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu