Makgregors pieņem izaicinājumu cīnīties boksa ringā (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/LETA

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Konors Makgregors no Īrijas piekritis izaicinājumam aizvadīt boksa cīņu.

ASV bokseris Oskars De La Hoja nāca klajā ar paziņojumu, ka viņš būtu gatavs boksa ringā tikties ar Makgregoru, turklāt prognozēja sev uzvaru otrajā raundā.

Kaut arī 47 gadus vecais bokseris karjeru noslēdza 2008. gadā, viņš izaicinājis uz dueli 31 gadu veco MMA zvaigzni Makgregoru. 

"Pret Makgregoru būtu vajadzīgi divi raundi. Kas bija raksturīgi man, es allaž gāju pēc nokauta," sarunā ar "State of Combat" sacīja De La Hoja.

"Makgregors? Man patīk viņa sniegums oktagonā, un cienu viņu. Es skatos katru Makgregora cīņu, bet boksa rings ir pavisam cits stāsts," teica ASV bokseris, kurš karjeras laikā kļuva par pasaules čempionu sešās dažādās svara kategorijās.

Magregors uz šādiem boksa leģendas izteikumiem savā "Twitter" kontā nāca klajā ar pavisam vienkāršu atbildi. "Es pieņemu tavu izaicinājumu, Oskar De La Hoja!"

Savas boksera karjeras laikā De La Hoja izcīnīja 39 uzvaras, piedzīvojot sešus zaudējumus.

Īru cīkstonis vairākkārt ir izteicies, ka vēlas otro reizi mūžā aizvadīt profesionāla boksa cīņu. 2017. gadā Makgregors piekāpās boksa superzvaigznei amerikānim Floidam Meivezeram.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu