VIDEO ⟩ Hokejisti fano par tevi! (3)

CopyDraugiem X Whatsapp

Mobilo sakaru operators "Bite" un Latvijas hokeja valstsvienības spēlētāji pagarina izaicinājumu hokeja faniem simboliski nosportot tik minūtes, cik mūsu hokejisti būtu pavadījuši uz ledus pasaules čempionātā hokejā Šveicē, līdz 31.maijam. Meklē #BiteIzaicina Endomondo aplikācijā, sporto un laimē vērtīgas balvas.

Pieņem Bites un Latvijas izlases hokejistu izaicinājumu! Atver viedtālrunī Endomondo aplikāciju vai lejupielādē to Google Play vai App Store.

Endomondo aplikācijā piesakies izaicinājumam #BiteIzaicina

Izvēlies jebkuru sev tīkamu sporta aktivitāti, ar kuru vēlies nodarboties izaicinājuma laikā. Tu vari skriet, vingrot, braukt ar velo, spēlēt bumbu u.tml. Ja vēlies, katru reizi vari darīt ko citu.

Aktivitātes vari dalīt kā vēlies - sportot katru dienu pusstundu vai sadalīt to uz vairākiem garākiem treniņiem. Lai piedalītos izlozē, nepieciešams sasniegt kopējo minūšu skaitu.

No 8. līdz 31. maijam krāj aktīvās minūtes un laimē balvas! Vari sākt jebkurā dienā.

Sakrāj 420 aktīvas minūtes un laimē vienu no 5000 hokeja fanu šallēm. Lai piedalītos izlozē, jānodarbojas ar fiziskām aktivitātēm ne mazāk kā pusstundu dienā.

Sakrāj 600 aktīvās minūtes un laimē vienu no 10 hokeja fanu krekliem ar mūsu izlases spēlētāju parakstiem. Lai piedalītos šajā izlozē, jābūt aktīvam apmēram 37 minūtes dienā.

Esi aktīvs un turpini kustēties arī pēc izaicinājuma beigām!

Interesants fakts!

420 minūtes ir kopējais spēļu laiks hokeja čempionāta apakšgrupā.

600 minūtes ir kopējais spēļu laiks, ja izlase tiek līdz finālam.

Šoreiz nevis tu fano par hokeju, bet Bite un visa Latvijas hokeja izlase fano par tevi.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu