Covid-19 saslmišanas gadījumi konstatēti arī "Atletico" un "Real Sociedad" futbola komandās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Renans Lodi
Renans Lodi Foto: AFP / Scanpix

Spānijas futbola komanda Madrides "Atletico" sestdien atsākusi treniņus bez aizsardzības spēlētāja Renana Lodi, kuram noteikta inifcēšanās ar koronavīrusu, kas piemeklējis arī Sansevastjanas "Real Sociedad" klubu.

Šajā nedēļā Madrides komandas futbolistiem tika veikta Covid-19 pārbaudes, pēc kurām noskaidrojās, ka ar vīrusu inficējies ir brazīlietis Lodi, kurš nu jau atrodas savās mājās paškarantīnā.

Klubs ziņoja, ka futbolista veselībai briesmas nedraud, un viņš jau drīzumā varētu atgriezties treniņos.

Tāpat saslimšanas gadījums konstatēts "Real Sociedad" komandā, kurā ar koronavīrusu inficējies vārtsargs Alekss Remiro.

Testi bija jāveic visām 20 Spānijas spēcīgākā čempionāta vienībām. Negatīvi rezultāti bijuši visiem "Barcelona" un Madrides "Real" futbolistiem. Barselonieši savā treniņu bāzē atgriezās piektdien, bet Madrides komanda to plāno darīt nākamās nedēļas sākumā.

Lai pēc iespējas ātrāk atsāktu sezonu, futbolistiem pirmie treniņi jāaizvada izolētos apstākļos, bet nedēļas laikā plānots, ka nodarbības varēs aizvadīt sešu līdz astoņu cilvēku grupās.

Spānijas čempionāta prezidents Havjērs Tevass pauda cerību, ka pirmie mači varētu atsākties 13.jūnijā.

Jau ziņots, ka Spānijas Karaļa kausa izcīņa, iespējams, tiks pārcelta uz nākamo gadu. Šādai idejai savu piekrišanu devusi gan futbola federācija, gan abas turnīra fināla spēles dalībnieces - "Real Sociedad" un Bilbao "Athletic".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu