Sevastova saņem balvu un ziedo naudu labdarībai (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Anastasija Sevastova
Anastasija Sevastova Foto: AP/Scanpix

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Anastasija Sevastova saņēmusi balvu par lielāko atdevi Federāciju kausa ("Fed Cup") sacensībās šā gada februārī.

Sevastova februārī sarūpēja slavenajai Serēnai Viljamsai pirmo zaudējumu karjerā "Fed Cup" turnīra ietvaros vienspēlēs. ASV tenisistei šajās sacensībās bija 14 uzvaru sērija.

Pateicoties šim panākumam, pasaules ranga 43. vietas īpašniece saņēmusi balvu par lielāko atdevi "Fed Cup" sacensībās šā gada februārī. Latvijas tenisistei arī pienākas 3000 ASV dolāru čeks.

"Esmu pagodināta iegūt šo balvu. Tas ir liels panākums un privilēģija," paziņojumā citēta Sevastova, kura nolēmusi naudu ziedot labdarības organizācijai "Paēdušai Latvijai".

Balvas ieguvēju noteica līdzjutēju balsojumā. Sevastova šai balvai tika nominēta otro gadu pēc kārtas.

Balva par lielāko atdevi "Fed Cup" sacensībās tiek piešķirta jau 11. gadu. Balvas mērķis ir godināt tās tenisistes, kuras ir īpaši izcēlušās savas valsts izlasē, parādījušas lielu cīņassparu un nesavtīgi palīdzējušas komandai.

Latvijas izlase februārī "Fed Cup" duelī izbraukumā ar rezultātu 2-3 piekāpās mājiniecēm ASV tenisistēm.

Pasaules grupā bez Sevastovas uz šo balvu pretendēja arī kanādiete Leila Fernandesa, spāņu tenisiste Karla Svaresa-Navarro un baltkrieviete Aleksandra Sasnoviča.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu