AHL atceļ šīs sezonas atlikušo daļu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: bellevillesens.com

Amerikas Hokeja līgas (AHL) valde ir balsojusi par atlikušās 2019./2020.gada AHL regulārās sezonas un 2020.gada Kaldera kausa izcīņas spēļu atcelšanu Covid-19 pandēmijas dēļ, pirmdien paziņoja līgas prezidents un izpilddirektors Deivids Endrjūss.

AHL sezona koronavīrusa dēļ tika pārtraukta 12.martā.

"Pēc ilgstoša izvērtēšanas procesa AHL ir noteikusi, ka 2019./2020.gada sezonas atsākšana un pabeigšana, ņemot vērā pašreizējos apstākļus, nav iespējama," teica Endrjūss.

Līgas darbība jau ir vērsta uz gatavošanos 2020./2021.gada sezonai.

"Mēs esam ļoti pateicīgi Nacionālajai hokeja līgai un tās komandām par atbalstu un vadību, sastopoties ar izaicinājumiem pēdējo divu mēnešu laikā," piebilda līgas vadītājs."

"AHL joprojām piešķir sevišķu nozīmi mūsu spēlētāju, ierēdņu, darbinieku un līdzjutēju, kā arī visu viņu ģimeņu veselībai un drošībai, un mēs visi ceram atgriezties savās arēnās nākamajā sezonā," veselības nozīmi izcēla Endrjūss.

AHL kopvērtējums, kas veidots pēc iegūto punktu procenta, un statistika 2020.gada 12.martā tiek uzskatīta par galīgu un oficiālu un kalpos par pamatu 2019./2020.gada sezonas balvu ieguvēju noteikšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu