IIHF veiks izmaiņas Rīgas-Minskas čempionāta grupās (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Starptautiskā Ledus hokeja federācija (IIHF) grasās izdarīt izmaiņas 2021. gada pasaules hokeja čempionāta grupu sadalījumā, atsaucoties uz saviem avotiem, vēsta aģentūra "RIA Novosti". 

2021. gada pasaules čempionāts paredzēts no 7. līdz 23. maijam Rīgā un Minskā. Tiesa, izskanējusi informācija, ka jaunā koronavīrusa Covid-19 pandēmijas dēļ turnīru varētu pārcelt divas nedēļas vēlāk.

Tiek ziņots, ka Rīgas grupā, kurā spēlēs arī Latvijas izlase, Krievijas valstsvienība tiks samainīta vietām ar Kanādas komandu. 

"Faktiski ir pieņemts lēmums par Kanādas un Krievijas komandu samainīšanu. Sarunas ar visām ieinteresētajām pusēm ir notikušas, iebildumu nav. Lēmums tiks oficiāli apstiprināts nākamajā nedēļā un, ja nepieciešams, formāli tiks noteikts IIHF kongresā 10. jūnijā. Tādējādi Krievijas izlase visus grupas posma mačus aizvadīs Minskā," norādīja avots. 

Ja izmaiņas tiešām tiks veiktas, tad Minskas grupā spēlēs Krievija, Zviedrija, Čehija, Vācija, Slovākija, Dānija, Lielbritānija un Baltkrievija. 

Lai optimizētu biļešu tirdzniecību, noteikts ka Somijas izlase spēles aizvadīs Rīgas grupā. 

Rīgā spēlētu Latvija, Kanāda, Somija, ASV, Šveice, Norvēģija, Itālija un Kazahstāna.

Pasaules čempionātā piedalīsies 16 komandas.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu