Meivezers: Ja man ir iespēja nopelnīt 600 miljonus, kāpēc to neizmantot?

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Floids Meivezers un Konors Makgregors
Floids Meivezers un Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

ASV slavenais bokseris Floids Meivezers negrasās atgriezties profesionālajā boksā, taču par lielu naudu viņš būtu gatavs aizvadīt kādu dueli, kas būtu tikai bizness un izklaide.

Patlaban 43 gadus vecais Meivezers profesionāla boksera karjerā izcīnīja 50 uzvaras 50 cīņās, kļūstot par pasaules čempionu piecās dažādās svara kategorijās.

Vairākkārt ārzemju medijos izskanējušas baumas, ka Meivezers varētu atsākt profesionāla boksera karjeru, ko viņš noslēdza 2017. gadā.

"Esmu noslēdzis karjeru. Esmu beidzis nodarboties ar boksu," intervijā "Fight Hype" sacīja Meivezers.

Martā 58 gadu vecumā nomira Meivezera tēvocis un treneris Rodžers, kurš slimoja ar diabētu.

"Esmu vecāks un daudz gudrāks. Negribu beigt tā kā mans tēvocis Rodžs. Daudzi cīkstoņi nezina, kad apstāties," teica Meivezers.

2017. gadā profesionāla boksera karjeras pēdējā cīņā Meivezers spēkojās ar jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru no Īrijas.

Pēc žurnāla "Forbes" aplēsēm Meivezers par karjeras pēdējo cīņu nopelnīja 275 miljonus ASV dolāru, pārspējot profesionālā boksa debitantu Makgregoru.

"Pat ja es to atkal darīšu, tad tikai izklaides un biznesa dēļ. Es neboksēšos ar bokseriem," pauda Meivezers.

Noprotams, ka par lielu naudu Meivezers piekristu kāpt ringā.

"Ja man ir iespēja nedaudz izklaidēties un nopelnīt 600 miljonus dolāru - kāpēc to neizmantot?" 

2018. gadā Vecgada dienā Meivezers aizvadīja neoficiālu cīņu Japānā pret vietējo kikboksa un MMA zvaigzni Tenšinu Nasukavu.

Meivezers uzvaru izcīnīja 2 minūtēs un 12 sekundēs. Par šo dueli amerikānis nopelnīja 9 miljonus ASV dolāru (68 181 dolārs sekundē), vēsta "Forbes".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu