Daugaviņa pārstāvētā "Vitjaz" palikusi parādā hokejistiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: hcvityaz.ru

Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Maskavas apgabala "Vitjaz" nav pilnībā norēķinājusies ar saviem spēlētājiem, paziņojis līgas prezidents Aleksejs Morozovs.

Daugaviņš maijā panāca oficiālu vienošanos ar "Vitjaz" komandu. Iepriekš Krievijas mediji vēstīja, ka Latvijas izlases uzbrucēja alga nākamsezon būs 35 miljoni Krievijas rubļu (pēc šā brīža valūtas kursa aptuveni 437 tūkstoši eiro).

Morozovs aģentūrai TASS norādījis, ka "Vitjaz" nav pilnībā norēķinājies ar hokejistiem par iepriekšējo sezonu. Tāpat parādā hokejistiem palikusi arī Minskas "Dinamo". 

"Parādi ir uzkrājušies gada laikā. Šobrīd tie ir Minskas "Dinamo" un Maskavas apgabala "Vitjaz". Viņiem ir nelieli parādi, taču mēs kontaktējamies ar klubiem un cenšamies šo problēmu risināt tā, lai spēlētāji saņemtu algas. Šajā sakarā tiek veikts darbs, mēs uzraugām katru klubu visās finanšu jomās," pauda Morozovs. 

KHL prezidents pastāstīja, ka viņa rīcībā nav oficiālas informācijas par situāciju ar algu parādiem Minskas "Dinamo" klubā. Taču zināms, ka klubs kavējas ar algu izmaksāšanu. 

"Vitjaz" kluba ģenerālmenedžeris Igors Varickis aģentūrai "R-Sport" norādījis, ka algu izmaksu aizkavēšanās saistīta ar tehniskiem jautājumiem. Problēmas ar bankām. 

Patlaban 31 gadu vecais Daugaviņš iepriekšējās divas sezonas pavadīja KHL klubā Maskavas "Spartak".

Iepriekšējā sezona Daugaviņam bija rezultatīvākā viņa karjerā KHL čempionātā.

Pirms spēlēšanas "Spartak" viņš KHL nepilnas trīs sezonas pavadīja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandā. Vēl pirms tam nedaudz vairāk kā sezonu spēlēja Maskavas "Dinamo" vienībā.

KHL viņš spēlēja arī 2012./2013. gada sezonā, kad Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauta laikā Daugaviņš pārstāvēja Rīgas "Dinamo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu