Holifīlds: Gribu cīnīties ar Taisonu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārais bokseris Evanders Holifīlds paudis vēlmi ringā aizvadīt trešo cīņu ar Maiku Taisonu, kurš atsācis intensīvus treniņus, vēsta "The Sun". 

57 gadus vecais Holifīlds ir bijušais pasaules čempions. Viņš paudis apņēmību vēlreiz boksa ringā tikties ar 53 gadus veco Taisonu. 

"Jā, es gribu trešo cīņu ar Taisonu. Gribu ar viņu cīnīties, esmu pieejams. Zinu, ka savā vecumā varu labi cīnīties un varētu ar viņu tikt galā. Bet, lai cīņa notiktu, to jāvēlas arī pašam Maikam," "The Sun" sacīja Holifīlds. 

Interesanti, ka nesen Taisons neslēpa, ka ir gatavs atgriezties ringā un aizvadīt vairākas cīņas. Viņš cītīgi trenējas. Arī Holifīlds uzsācis aktīvus treniņus. 

"Mums kaut kā būtu jāvienojas, lai šī cīņu neaizietu līdz nokautam. Nav runa par to, kurš kuru uzvarētu, bet gan parādītu cilvēkiem, ka esam bijuši starp visu laiku labākajiem pasaules bokseriem," norādīja Holifīlds.

Ja tiešām viņu cīņa notiks, visi ienākumi tiks novirzīti labdarībai. 

Pirmo reizi Taisons ar Holifīldu tikās 1996. gadā, kad pārāks bija Evanders. Otrajā cīņā gadu vēlāk Taisons nokoda gabaliņu no Holifīlda auss un tika diskvalificēts. 

Profesionāla boksera karjerā, kuru Taisons noslēdza 2005. gadā, viņš izcīnīja 50 uzvaras (44 nokauti) un piedzīvoja sešus zaudējumus.

Taisons ir visu laiku jaunākais bokseris, kurš kļuvis par pasaules čempionu smagsvaros. Viņam tas izdevās 20 gadu, četru mēnešu un 22 dienu vecumā.

Holifīlds izcīnīja 44 uzvaras, piedzīvoja desmit zaudējumus un divu neizšķirtus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu