KHL apskatnieks: Daugaviņš vēl pāris gadus noteikti var spēlēt augstā līmenī

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas hokeja uzbrucējs Kaspars Daugaviņš vēl pāris gadus var spēlēt augstā līmenī, uzskata Kontinentālās hokeja līgas (KHL) apskatnieks Ļevs Lukins no portāla "Championat".

Apskatnieks nosaucis vairākas spēlētāju pārejas, kas šajā KHL starpsezonā nepelnīti palikušas otrajā plānā. Par vienu no tādām žurnālists uzskata Daugaviņa pāreju no Maskavas "Spartak" uz citu Krievijas galvaspilsētas klubu - "Vitjaz".

Aizvadītajā sezonā latviešu uzbrucējs 59 mačos KHL regulārajā čempionātā izcēlās ar 40 rezultativitātes punktiem (19 vārti + 21 piespēles). "Spartak" sastāvā viņš bija labākais vārtu guvējs un otrs rezultatīvākais spēlētājs.

"Latviešu uzbrucējs pagājušajā sezonā kļuva par otro labāko bombardieri un labāko snaiperi "Spartak" rindās. Viņam drīz paliks 32 gadi (18.maijā). Pāris gadus "kapāt" visaugstākajā līmenī viņš pavisam noteikti būs spējīgs."

Kaut arī Daugaviņš savas KHL spēlētāja karjeras rezultatīvākajā sezonā bija viens no komandas līderiem, "Spartak" viņam nepiedāvāja turpināt sadarbību. Šāda veida šķiršanās varētu kalpot par motivāciju, uzskata Lukins.

"Vārtu gūšana Kasparam nekad nav bijusi problēma. Arī kopējās meistarības viņam pietiek. Jā, arī ar motivāciju nevajadzētu būt problēmām pēc strīdīgās šķiršanās no "Spartak" komandas."

"Spartak" vienībā Daugaviņš nospēlēja divas sezonas. Pirms tam viņš nepilnas trīs sezonas pavadīja KHL komandā Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Vēl pirms tam nedaudz vairāk kā sezonu Daugaviņš spēlēja Maskavas "Dinamo" vienībā.

KHL viņš spēlēja arī 2012./2013.gada sezonā, kad Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauta laikā Daugaviņš pārstāvēja Rīgas "Dinamo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu