"Penguins" treneris: Gaisma tuneļa galā ir saskatāma

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Sergejs Gončars, kurš ir viens no Teodora Bļugera pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins" galvenā trenera Maika Salivana asistentiem, ar optimismu raugās uz sezonas atsākšanu. 

12. martā NHL sezona tika pārtraukta jaunā koronavīrusa Covid-19 pandēmijas dēļ. Pagaidām nav īstas skaidrības kad un vai sezona atsāksies. Leģendārais Krievijas hokeja aizsargs Gončars ir optimisma pilns par sezonas atsākšanos šajā vasarā. 

Arī NHL komisāru Geriju Betmenu nav pametusi pārliecība, ka sezona tiks noslēgta.

"Protams, sākumā viss bija pilnībā neskaidrs, kas notiek," NHL mājas lapā krievu valodas versijā citēts Gončars. "Neviens ar neko tamlīdzīgu iepriekš nebija saskāries. Ko sagaidīt? Kad tas viss beigsies? Ko darīsim tālāk? Bet tagad viss iet uz to, ka sezona tiks atsākta. Lai gan neviens skaidri to nezina. Štatus sāk atvērt, atver arī iepirkšanās centrus. Gaisma tuneļa galā ir saskatāma. Ir cerība, ka šajā vasarā spēlēsim hokeju. Ne tikai man, bet arī visiem treneriem komandā noskaņojums ir optimistisks."

NHL izskata vairākus sezonas turpinājuma variantus, tostarp arī spēļu aizvadīšanu vienā vietā ar mainītu izspēles formātu. 

25 gadus vecais Bļugers šosezon "Penguins" sastāvā aizvadījis visas 69 spēles, kurās atzīmējies ar 9 vārtu guvumiem un 13 rezultatīvām piespēlēm. 

Iepriekš Ziemeļamerikas mediji vēstīja, ka NHL fināls varētu notikt vien augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu