Latvijas hokeja izlase gūst sesto uzvaru sešās spēlēs virtuālajā PČ (6)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas izlases hokejisti
Latvijas izlases hokejisti Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlase izcīnījusi sesto uzvaru sešās spēlēs virtuālajā pasaules čempionātā.

Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā virtuālajā pasaules čempionātā, kur spēles uzvarētāju nosaka līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos, Latvijas izlase ir nepārspēta jau sešās spēlēs pēc kārtas.

Turnīra sestajā spēlē Latvijas izlase ar rezultātu 7:6 uzveikusi Šveices valstsvienību. Mikroblogošanas vietnē "Twitter" aptaujā piedalījās 1455 fani, no kuriem 70,5% balsoja par Latvijas komandu.

Balsot var arī "Facebook", "Instagram" un "VKontakte" vietnēs.

Otrdien, 19. maijā, Latvijas izlasei plkst. 13.20 paredzēts duelis pret Krievijas valstsvienību, kurai virtuālajā čempionātā sešās spēlēs ir viens zaudējums, četri panākumi papildlaikā un viena uzvara pamatlaikā.

Latvijas izlase ir vienīgā komanda šajā turnīrā, kas vēl nav piedzīvojusi zaudējumu. Sešās spēlēs izcīnītas piecas uzvaras pamatlaikā un viens panākums gūts papildlaikā.

Mačs pret Krievijas izlasi Latvijas komandai būs noslēdzošais grupu turnīrā. Turpinājumā sekos ceturtdaļfināls, kam Latvijas valstsvienība ir jau kvalificējusies.

Visu spēles laiku, kas ir aptuveni 2 stundas, sociālo tīklu lietotājiem dažādās platformās ("Twitter", "Facebook", "Instagram" un "VKontakte") ir iespējams balsot par konkrētā mača uzvarētāju. Pēc tam IIHF, apkopo balsojuma rezultātus un, izmantojot algoritmu, ko savā mājas lapā nodēvēja par "maģisku formulu", aprēķina mača uzvarētāju.

Tieši tāpat kā īstajā čempionātā arī šeit komandām par uzvaru pamatlaikā pienākas trīs punkti, kas pēcāk tiks apkopoti grupas tabulā, nosakot astoņas komandas, kas izslēgšanas spēlēs uzsāks cīņu par virtuālajām zelta medaļām.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu