Šenons Brigs: Mana tikšanās ar Taisonu kļūtu par ievērojamāko veterānu cīņu boksa vēsturē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Šenons Brigs
Šenons Brigs Foto: AFP/SCANPIX

Kādreizējais smagsvaru bokseris Šenons Brigs uzskata, ka viņa iespējamā cīņa ar savu tautieti Maiku Taisonu (ASV) kļūtu par visu laiku ievērojamāko dueli starp boksa veterāniem. 

53 gadus vecais Taisons ir atsācis intensīvus treniņus, uzņem sportisko formu. Iepriekš izskanēja informācija, ka viņš grasās aizvadīt trīs cīņas. Iespējams, Taisons vienā no tām tiksies ar Evanderu Holifīldu, kurš arī atsācis boksa nodarbības. 

Gatavību atgriezties ringā paudis arī 48 gadus vecais amerikānis Šenons Brigs, kurš labprāt noskaidrotu labāko cīņā ar Taisonu. 

"Tā būtu pati iespaidīgākā cīņa boksa vēsturē šī sporta veida veterānu vidū. Jā, tā tas arī jāsauc. Tas notiktu labdarības vārdā. Būtu ļoti forši, jo tas taču ir Maiks Taisons. Es viņu dievinu, viņš vienkārši ir traks. Viņš varētu mani vienkārši iznīcināt. Un tad cilvēki teiktu, ka Maiks ir gatavs cīņai ar Deonteju Vailderu," Brigsa izteikumus citē "BoxingScene". 

Profesionāla boksera karjerā, kuru Taisons noslēdza 2005. gadā, viņš izcīnīja 50 uzvaras (44 nokauti) un piedzīvoja sešus zaudējumus.

Taisons ir visu laiku jaunākais bokseris, kurš kļuvis par pasaules čempionu smagsvaros. Viņam tas izdevās 20 gadu, četru mēnešu un 22 dienu vecumā.

Brigss karjeras laikā aizvadīja 68 cīņas, kurās izcīnīja 60 uzvaras, no kurām 53 ar nokautu. Viena cīņa noslēdzās neizšķirti, bet viena pasludināta par nenotikušu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu