Nurmagomedovs: Tēva veselības stāvoklis ir kritisks Covid-19 dēļ

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Abdulmanaps Nurmagomedovs un Habibs Nurmagomedovs
Abdulmanaps Nurmagomedovs un Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP/SCANPIX

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigznes Habiba Nurmagomedova tēva un trenera Abdulmanapa veselības stāvoklis ir kritisks koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 dēļ.

View this post on Instagram

?

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

31 gadu vecais "Ultimate Fighting Championship" (UFC) pasaules čempions vieglajā svarā (līdz 70,3 kilogramiem) tēva veselības stāvokli komentējis savā "Instagram" kontā.

"Mans tēvs šobrīd atrodas slimnīcā. Viņa veselības stāvoklis ir kritisks vīrusa dēļ. Tas ir ietekmējis viņa sirdi, jo tai pērn tika veikta operācija, un tagad bija vēl viena operācija. Viņš ir ļoti smagā situācijā," teica cīkstonis.

Nurmagomedovs norādīja, ka vairāki viņa tuvi radinieki cietuši no Covid-19, turklāt daži zaudējuši dzīvību. Cīkstonis savā uzrunā aicināja cilvēkus būt piesardzīgiem un atbildīgiem.

"Visi cilvēki slimo. Nav starpības, vai esi prezidents, deputāts, prokurors vai kas cits. Vīruss neprasa, kāds ir tavs vārds un kur tu strādā. Tas nešķiro nabadzīgos un bagātos. Palieciet mājās, neejiet ciemos."

​Krievijas laikraksts "Sport Express" vēsta, ka pēc 18. maijā apkopotās statistikas Dagestānā ar koronavīrusu inficējušies 3460 cilvēku un 29 no tiem miruši. Medijs arī norāda, ka patiesais saslimušo un mirušo skaits ir vairākas reizes lielāks.

Nurmagomedovs ir nepārspēts 28 dueļos. Viņam bija paredzēta cīņa 18. aprīlī pret amerikāni Toniju Fergusonu, taču duelis tika atcelts koronavīrusa pandēmijas dēļ, jo Nurmagomedovs nevarēja doties uz ASV.

Tā vietā Fergusons maija sākumā cīnījās pret amerikāni Džastinu Geiči, kurš guva uzvaru un un kļuva par pagaidu čempionu. Geiči karjerā ir 22 uzvaras un divi zaudējumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu