Balcers: Izlases pirmajā spēlē guvu savus skaistākos vārtus līdz šim

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers uzskata, ka viņa skaistākie un nozīmīgākie vārti karjerā ir 2018. gada pasaules čempionātā (PČ) iemestā ripa Norvēģijas valstsvienības vārtos. 

Pirms diviem gadiem Balcers, debitējot pieaugušo izlasē pasaules čempionātā, izcēlās ar diviem vārtu guvumiem pret Norvēģijas komandu. Ļoti skaistus vārtus viņš guva papildlaikā, kad apspēlēja visus pretspēlētājus un vārtsargu, atnesot 3:2 uzvaru Latvijas izlasei. 

Šobrīd viņš atrodas tieši Norvēģijā, kur lielākoties uzturas starpsezonā. Šajā Skandināvijas valstī uzbrucējs vairākus gadus spēlēja hokeju, no kurienes nonāca Ziemeļamerikā. 

"Esmu šo vārtu guvumu noskatījies vairākas reizes, atrodoties pašizolācijā. Gribas atgriezties hokeja atmiņās," sarunā ar IIHF sacīja Balcers. "Traki. Tā bija mana pirmā spēle izlases sastāvā un īpaši jau pret Norvēģiju. Negribēju to maču zaudēt. Viss izdevās nevainojami. Iespējams, tas ir mans labākais un nozīmīgākais vārtu guvums līdz šim."

Balcers pastāstīja, ka viņš pazīst visus Norvēģijas izlases hokejistus, kuri piedalījās 2018. gada pasaules čempionātā. 

"Spēlēju arī pret vairākiem saviem bijušajiem komandas biedriem. Esam par to runājuši. Tas tiešām bija foršs vārtu guvums," neslēpa Balcers. 

Pasaules čempionātā Dānijā Balcers astoņās spēlēs izcēlās četriem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm. 

Viņš ļoti atzinīgus vārdus veltīja Latvijas hokeja līdzjutējiem, kuri vienmēr dedzīgi atbalsta izlasi. 

"Nevaru sagaidīt 2021. gada pasaules čempionātu Rīgā. Tas būs satriecoši," pauda Balcers. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu