Tiešraides arhīvs: League of Legends Champions 3.posms

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Šovakar TVNET tiešraidē norisinās trešais "League of Legends Champions" sacensību posms, kurā sacenšas īstie Legends cars sacīkšu automašīnu braucēji. Viņu vidū ir arī Latvijas sportisti Valters Zviedris un Uldis Timaks.

Šādas virtuālas sacīkstes ir unikāla iespēja savā starpā vienlaicīgi sacensties labākajiem Legends cars sportistiem no visas pasaules – starp 28 dalībniekiem uz virtuālās starta zonas stāsies 2019. gada čempioni no Somijas, Dānijas, Zviedrijas, Latvijas Gruzijas, kā arī Ziemeļeiropas un ASV štatu čempioni, kā arī vairāki atsevišķu sacensību uzvarētāji.

Pēc aizvadītiem diviem posmiem ir situācija turnīra tabulā ir ļoti spraiga – vadībā ir Somijas sportists Anders Antell ar 43 punktiem, bet ar 40 punktiem otro vietu ieņem beļģis Julien Schein. Valters Zviedris kopvērtējuma tabulā ieņem sesto vietu, tomēr var pakāpties krietni augstāk veiksmīga snieguma gadījumā.

Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien sacensības norisināsies Knutstorp virtuālajā trasē, kas būs mājvieta sešiem zviedru sportistiem. Trase ir tikai 2 km gara, to raksturo viena gara trase, kā arī nepārtraukta līkumu sekcija, kas nodrošinās aizraujošas sacīkstes.

Legends automašīnas, ar ko trasē dosies braucēji, ir  20. gadsimta 30. gadu Ford automobiļu Ford replikas. Tās darbina 1300 ccm Yamaha motociklu dzinējs ar 140zs lielu jaudu, tās aprīkotas ar 5 pakāpju motociklu ātrumkārbu. Līdz 100 km/h auto ieskrienas 4 sekundēs, ko nodrošina Legends automasīnu zemais svars – 590 kg kopā ar braucēju. Katru gadu Biķernieku trasē vietējiem līdzjutējiem ir iespēja izbaudīt Legends automašīnu sacensības kādā no Baltic Touring Car Championship sacensību posmiem. Šogad Legends automašīnas uz starta redzēsim Rīgā 9.-10. oktobrī. 

Sacensībās tiks aizvadīti divi 15 minūšu braucieni. Starts plkst. 21.00 TVNET tiešraidē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu