Bruklina lūko savam sastāvam piesaistīt "Wizards" līderi Bīlu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bruklinas "Nets" apsverot iespēju pacīnīties par Bredliju Bīlu, kurš pagaidām Vašingtonas "Wizards" vienībā ir latvieša Dāvja Bertāna komandas biedrs, vēsta portāls "New York Daily News".

Portāla apskatnieks Stefans Bondi ziņo, ka "Nets" savā sastāvā vēlas iegūt vēl vienu NBA zvaigzni Bīlu. "Nets" rīcībā šobrīd jau ir divi līgas spīdekļi - Kairijs Ērvings un Kevins Durents.

"Nets" izskatot dažādus variantus, kā ieinteresēt "Wizards", lai savā rīcībā iegūtu Bīlu, kurš pagājušajā sezonā ar savu līdzšinējo komandu panāca jaunu vienošanos uz diviem gadiem par 72 miljoniem ASV dolāru (65,9 miljoniem eiro).

Bīls šajā sezonā laukumā devies 57 spēlēs, kurās vidēji guvis 30,5 punktus, izcīnījis 4,2 atlēkušās bumbas un atdevis 6,1 rezultatīvu piespēli. Basketbolists vidēji spēlē gūtajos punktos ieņem otro vietu visā līgā.

"Wizards" līdz sezonas pārtraukšanai 64 spēlēs guva 24 panākumus un Austrumu konferencē ieņem devīto pozīciju.

NBA komisārs Edams Silvers sarunā ar spēlētājiem paudis apņēmību līdz jūnija vidum pieņemt lēmumu par sezonas turpmāko likteni.

NBA saslimšana ar Covid-19 vīrusu tika konstatēta Losandželosas "Lakers", Denveras "Nuggets", Bostonas "Celtics", Detroitas "Pistons", Jūtas "Jazz" un citās vienībās, taču smagi saslimšanas gadījumi nav fiksēti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu