NBA zvaigzne un "Knicks" leģenda Jūings inficējies ar Covid-19

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Patriks Jūings
Patriks Jūings Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Patriks Jūings hospitalizēts pēc inficēšanās ar koronavīrusa izraisīto Covid-19 slimību, vēsta ESPN.

Patlaban 57 gadus vecais Jūings profesionāla basketbolista karjerā NBA spēlēja no 1985. līdz 2002. gadam. 15 sezonas viņš pavadīja Ņujorkas "Knicks", bet pa vienai sezonai viņš pārstāvēja Sietlas "SuperSonics" un Orlando "Magic".

Pēc basketbolista karjeras beigām Jūings pievērsās trenera darbam. Viņš 15 gadus par treneri strādājis NBA komandās Vašingtonas "Wizards", Hjūstonas "Rockets", Orlando "Magic" un Šarlotas "Hornets".

Savukārt kopš 2017. gada Jūings strādā par treneri Džordžtaunas Universitāte, kurā viņš pats spēlēja četras sezonas, pirms 1985. gadā NBA draftā viņu ar 1. numuru izvēlējās Ņujorkas "Knicks".

"Man ir pozitīvs Covid-19 tests. Vīruss ir nopietns, un to nevajadzētu uztvert vieglprātīgi. Vēlos iedrošināt ikdienu uzmanīties, sargāt sevi un savus mīļotos," universitātes paziņojumā citēts Jūings.

"Vairāk kā jebkad esmu pateicīgs veselības aprūpes darbiniekiem. Man viss būs kārtībā, mēs tiksim tam pāri," piebilda basketbola zvaigzne, kurš ir divkārtējs olimpiskais čempions ar ASV izlasi.

Jūings atzīts par vienu no 50 visu laiku labākajiem NBA spēlētājiem, kā arī iekļauts Basketbola slavas zālē.

15 sezonās "Knicks" sastāvā Jūings regulārajā čempionātā vidēji spēlē guva 22,8 punktus, izcīnīja 10,4 atlēkušās bumbas un bloķēja 2,7 metienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu