TVNET tiešraides arhīvs: E-BaTCC 2.posms (1)

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Jau svētdienas vakarā Baltijas ātrākie digitālā autosporta braucēji tiksies virtuālajā „Nemuno Ziedas” trasē Lietuvā, lai cīnītos par Baltijas reģionā ātrākā digitālā autosportista zīmogu un čempionāta galveno balvu – apmaksātas sacensības ar BMW 325 CUP automobili. Sacensībām varēs sekot līdzi tiešraidē tepat TVNET portālā no plkst. 21:00.

Lietuvas sacensībās čempionāta dalībniekiem pievienosies starp ierastajiem sāncenšiem būs arī Baltijas autošosejas čempionāta (BaTCC) TCR klases čempions Džiugas Tovilavičius, kurš pērn kļuva par pirmo čempionu šajā, pasaulē ārkārtīgi populārajā klasē. Džiugas „E-BaTCC” sacensībās startēs ar SEAT „Leon” automašīnu.

Pēc sacensību pirmā posma, kas pirms divām nedēļām norisinājās Biķernieku trasē, vadībā ir lietuviešu sportists Karolis Jovaiša, kuram cieši seko polis Damians Lemparts. Labākais no latviešiem pirmajās sacensībās bija Jānis Kalvāns, kurš ieņēma ceturto vietu.

Foto: Publicitātes foto

„E-BaTCC” ir virtuālo sacensību čempionāts ar pieciem posmiem Baltijas reģiona trasēs. Kopvērtējuma uzvarētājs iegūs tiesības aizvadīt īstas sacensības ar BMW 325 CUP automobili Pērnavas „auto24ring” trasē Baltijas autošosejas čempionāta ietvaros. Baltijas autošosejas čempionāts sezonu sāks 27. jūnijā Kauņā, bet Rīgā pirmās sacensības paredzēts 26. jūlijā.

Seko līdzi sacensību tiešraidei TVNET!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu