Eirolīgas basketbolisti informē līgas vadību par nevēlēšanos turpināt sezonu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Vairums ULEB Eirolīgas spēlētāju nealkst turpināt koronavīrusa dēļ pārtraukto sezonu, noskaidrojies sestdien līgas spēlētāju asociācijas (ELPA) un turnīra vadības notikušajā telefonkonferencē, vēsta portāls "Eurohoops".

ULEB Eirolīgas vadība un ELPA sestdien plāno aizvadīt sapulci, kurā tiks lemts par šīs sezonas atlikušo daļu.

Sanāksmē piedalījās katras komandas vecākais spēlētājs un kapteinis. Vairums klubu pārstāvju pauda vēlmi neturpināt pārtraukto sezonu.

Tikmēr Eirolīgas vadība prezentēja sezonas atsākšanas plānu, kā arī veselības protokolu, kas veicinātu drošāku apstākļus pēc sezonas atsākšanas.

Portāls vēsta, ka sanāksme noritējusi mierīgos toņos, abām pusēm izprotot situācijas nopietnību. Tās saturs vairāk bijis informatīvs, tāpēc plašas debates nav notikušas.

Pirmdien 11 komandas veiks balsojumu, lai noskaidrotu, vai šosezon vēl būs redzami ULEB Eirolīgas mači. Sezonas pārtraukuma pandēmijas dēļ tika izsludināts 12.martā.

ULEB Eirolīgas vadība sezonas atlikušajām spēlēm izsver trīs norises vietas, starp kurām ir arī Lietuvas pilsētas Kauņa un Viļņa.

Eirolīgā izslēgšanas spēlēs no latviešu pārstāvētajām vienībām nodrošināta Rolanda Šmita pārstāvētajai "Barcelona", kā arī Jāņa Strēlnieka Maskavas CSKA. Tāpat izslēgšanas spēļu zonā ir arī Jāņa Timmas un Daira Bertāna pārstāvētā Maskavas apgabalu "Himki".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu