Futbola virslīgas saturs turpmāk taps ar "WSC Sports" kompānijas sniegtajām iespējām

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: @WSC.SportsTechnologies

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas saturs sociālajos tīklos turpmāk taps, izmantojot pasaules līmeņa kompānijas "WSC Sports" piedāvātās tehnoloģijas, savā mājaslapā vēsta turnīra rīkotāji.

"WSC Sports" piedāvā plaša klāsta video satura veidošanas un rediģēšanas platformu, turklāt kompānijas produktus savā ikdienas komunikācijā izmanto tādas profesionālās sporta līgas kā Nacionālās basketbola asociācija (NBA) un Nacionālā hokeja līga (NHL), kā arī Starptautiskā Basketbola federācija (FIBA) un citas pasaules vadošās sporta organizācijas.

Noslēgtās sadarbības mērķis ir modernizēt un padarīt daudzpusīgāku "Optibet" virslīgas sociālo tīklu un citu publicēšanas platformu video saturu - skaistākie vārti, spēka divcīņas, svinības, līdzjutēju emocijas un cita veida spilgtākie momenti. 

Plānots, ka jaunā partnera piedāvātie tehnoloģiskie risinājumi satura gatavošanai tiks izmantoti sākot ar šī gada sezonu.

Latvijas virslīgas pirmie mači tiek plānoti jūnija vidū.

Šajā sezonā virslīgā startēs desmit komandas, kas ir par vienu vairāk nekā pērn, bet par divām vairāk nekā aizpērn. Laukumos šogad dosies "Riga", RFS, "Ventspils", "Valmieras", Jūrmalas "Spartaks", "Liepājas", "Jelgavas", "Daugavpils", "Metta" un "Tukums 2000/TSS" komandas.

Pērn par Latvijas čempioni tika kronēta "Riga", bet savu pirmo trofeju kluba vēsturē ieguva RFS, kas uzvarēja valsts kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu