KHL zvaigzne Mozjakins "Metallurg" aizvadīs jau desmito sezonu pēc kārtas

LETA/RIA NOVOSTI
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TASS/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Magņitogorskas "Metallurg" otrdien parakstījusi viena gada līgumu ar pieredzes bagāto Sergeju Mozjakinu, kuram tas būs jau desmitais gads šajā klubā.

"Priecājamies, ka Sergejs "Metallurg" komandā spēlēs vēl vienu sezonu, kas viņam kopumā jau būs desmitā. Viņu mīl Magņitogorskas fani, hokejists ir KHL leģenda, un Sergeja pieredze noteikti noderēs komandai."

"Centīsimies izmantot visas viņa spēcīgās puses, tostarp spēli skaitliskajā vairākumā," teica komandas galvenais treneris Iļja Vorobjovs.

30.aprīlī noslēdzās Mozjakina iepriekšējais līgums, viņam kļūstot par neierobežoti brīvo aģentu. Krievijas medijos jau vairākas nedēļas klīst informācija, ka pieredzējušais uzbrucējs šosezon spēlēšot par krietni mazāku naudas summu nekā iepriekš karjerā.

Mozjakins "Metallurg" pārstāv jau kopš 2011.gada un līdz šim paspējis divreiz virs galvas celt KHL kausu. Pagājušajā sezonā viņš 57 regulārā čempionāta spēlēs guva 15 vārtus un atdeva 26 rezultatīvas piespēles. Tikmēr piecās izslēgšanas spēlēs Mozjakina rēķinā divi vārti un trīs piespēles.

Kopumā KHL Mozjakins aizvadījis 647 regulārā čempionāta spēles, tajās iekrājot 735 rezultativitātes punktus (341+394). Savukārt 146 izslēgšanas spēlēs viņš atzīmējies ar 162 punktiem (64+98).

Sešas sezonas Mozjakins KHL noslēdzis kā rezultatīvākais spēlētājs. Tāpat viņš vairākkārt saņēmis dažādus individuālos apbalvojumus, tostarp vērtīgākā spēlētāja balvu regulārajā čempionātā un arī izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu