Vēl viens NBA klubs atsācis treniņus

CopyDraugiem X Whatsapp
Šarlotas "Hornets" treniņcentra laukums.
Šarlotas "Hornets" treniņcentra laukums. Foto: facebook.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Šarlotas "Hornets" otrdien atvērusi savu arēnu, lai nelielās grupās brīvprātīgi atsāktu gatavošanos sezonas turpinājumam, vēsta līga.

"Hornets" pirms lēmuma pieņemšanas par treniņcentra atvēršanu konsultējās ar valdības, veselības organizāciju un līgas pārstāvjiem. 

No otrdienas "Novant Health" treniņu bāzē basketbolistiem nelielās grupās ir iespēja aizvadīt brīvprātīgus treniņus speciālista pavadībā. 

Basketbolistiem treniņos būs jāievēro NBA izstrādātie noteikumi. Klubs ziņo, ka spēlētājiem būs iespēja aizvadīt metienu treniņus "Spectrum Center" arēnā, taču ģērbtuvēs, svaru zālē, medicīnas un citās telpās ieeja būs liegta.

Vienā nodarbībā drīkstēs piedalīties vien četri basketbolisti, katram no tiem dodot iespēju sastrādāties ar treneri. Apkalpojošais personāls visu laiku, kas tiks pavadīts arēnā, būs spiests lietot sejas maskas un gumijas cimdus. Spēlētājiem sejas maskas būs jālieto pēc vai pirms fiziskajām aktivitātēm.

Pirms treniņa sākuma medicīnas personāls katram basketbolistam pārbaudīs ķermeņa temperatūru. Arēnā treniņu laikā varēs atrasties vien tās personas, kuras tiešā mērā ir saistītas ar tobrīd notiekošajām aktivitātēm. Mediju pārstāvji treniņos netiks ielaisti.

Komanda vēsta, ka viss pārējais "Spectrum Center" arēnas personāls darbu turpinās attālināti.

Pirms divām dienām sporta arēnas atlētiem tika atvērtas arī Ņujorkas štatā. Tāpat profesionālajiem sportistiem būs atvērtas ASV robežas, lai atgrieztos Ziemeļamerikā no citiem kontinentiem.

NBA komisārs Edams Silvers sarunā ar spēlētājiem paudis apņēmību līdz jūnija vidum pieņemt lēmumu par sezonas turpmāko likteni.

Paredzams, ka NBA sezonas atlikusī daļa tiks izspēlētā Lasvegasā vai Orlando. NBA pirms trim dienām apstiprināja, ka uzsākusi sarunas ar "Walt Disney World" pārstāvjiem, lai vienotos par spēļu norisi kompānijas teritorijā.

NBA saslimšana ar Covid-19 vīrusu tika konstatēta Losandželosas "Lakers", Denveras "Nuggets", Bostonas "Celtics", Detroitas "Pistons", Jūtas "Jazz" un citās vienībās, taču smagi saslimšanas gadījumi nav fiksēti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu