Bukmeikeri nosauc trīs favorītes cīņā par NHL čempionu titulu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Ziemeļamerikas bukmeikeri jaunākajās prognozēs vislabākās izredzes izcīnīt Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionu titulu atvēlējuši trim komandām, vēsta ESPN.

NHL otrdien paziņoja, ka sezona turpināsies divās pilsētās ar 24 komandu līdzdalību. Regulārais čempionāts ir noslēdzies, turpinājumā gaidāma Stenlija kausa izcīņa.

Ziemeļamerikas bukmeikeru prognozes liecina, ka vislabākās izredzes (6-1) izcīnīt titulu ir Bostonas "Bruins", Tampabejas "Lightning" un Vegasas "Golden Knights" komandām.

Prognozēs aiz līderu trio seko Kolorādo "Avalanche" (8-1), pagājušā gada NHL čempione Seintluisas "Blues" (9-1) un Vašingtonas "Capitals" (11-1).

Pirms sezona tika pārtraukta 12. martā koronavīrusa pandēmijas dēļ, bukmeikeru prognozēs favorīte bija "Bruins", nedaudz apsteidzot "Lightning" un "Golden Knights".

Latvijas hokeja uzbrucēju Zemgus Girgensona (Bufalo "Sabres") un Rūdolfa Balcera (Otavas "Senators") pārstāvētajām komandām NHL sezona ir noslēgusies.

Savukārt cīņu šosezon turpinās Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera (Pitsburgas "Penguins"), kā arī vārtsargu Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka (Kolumbusas "Blue Jackets") komandas.

"Penguins" izslēgšanas turnīra sākumā būs jāspēkojas ar Monreālas "Canadiens", bet "Blue Jackets" cīnīsies pret Toronto "Maple Leafs".

Pagājušajā sezonā Stenlija kausu izcīnīja "Blues", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Bruins".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu