Vailders apšauba Taisona sasniegumus boksa ringā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Deontejs Vailders
Deontejs Vailders Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais Pasaules Boksa padomes (WBC) smagsvaru čempions amerikānis Deontejs Vailders apšaubījis slavenā Maika Taisona sasniegumus boksa ringā. 

Vailders uzskata, ka viņa tautietis Taisons savas karjeras laikā aizvadījis cīņas tikai pret diviem nopietniem pretiniekiem un abiem zaudējis. 

"Sakiet man, pret cik bokseriem no Slavas zāles Maiks Taisons cīnījās? Sešiem? Trijiem? Nosauciet viņus. Un neko nesakiet par Maiklu Spinksu, kurš nāca no pirmā smagā svara kategorijas, un par Leriju Holmsu, kuram labākie gadi bija jau aiz muguras," tiešraidē savā "Instagram" sacīja Vailders. "Diviem? Paldies. Viņš cīnījās tikai ar diviem boksa Slavas zāles bokseriem. Tie ir Evanders Holifīlds un Lenokss Lūiss. Un abi viņu pieveica. Holifīlds pat divreiz. Tā ka par ko mēs te, pie velna, runājam? Visi pārējie pretinieki bija nobijušies, un viņi nav iekļauti Slavas zālē."

Februārī Vailders zaudēja savu WBC čempiona jostu, septītajā raundā ar tehnisko nokautu piekāpjoties skandalozajam britam Taisonam Fjūrijam. Tas amerikānim ir vienīgais zaudējums viņa karjerā. 

Maiks Taisons šobrīd ir 53 gadus vecs. Savas karjeras laikā viņš aizvadīja 58 cīņas, kurās guva 50 uzvaras (44 ar nokautu). Amerikāņu bokseris piedzīvoja sešus zaudējumus, bet divas cīņas atzītas par nenotikušām. 

Nesen Taisona bijušais treneris Džefs Feneks izteicās, ka viņa bijušais audzēknis, ja nopietni patrenētos, varētu pieveikt Vailderu. 

Taisons šobrīd aktīvi trenējas un labdarības vārdā grasās aizvadīt vairākas cīņas. 

Vailders uzvarējis 42 no 44 cīņām, pirms spēkošanās ar Fjūriju 41 dueli noslēdzot ar nokautu, bet viena cīņa bija noslēgusies neizšķirti. Kopš februāra viņa kontā arī viens zaudējums. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu