KHL izvēlējusies Rīgas "Dinamo" labāko un sliktāko spēli pagājušajā sezonā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mājaslapā publicēts analītisks atskats uz Rīgas "Dinamo" paveikto pagājušajā sezonā, izvēloties komandas labāko un sliktāko spēli.

Rīgas "Dinamo" aizvadītajā sezonā jau sesto gadu pēc kārtas neiekļuva Gagarina kausa izcīņā. Rīdzinieki 62 spēlēs izcīnīja 41 punktu, ierindojoties 11. vietā 12 komandu konkurencē Rietumu konferencē.

KHL mājaslapā publicēts raksts, kur analizētas "Dinamo" neveiksmes aizvadītajā sezonā, par vienu no galvenajiem klupšanas akmeņiem nosaucot gaužām pieticīgo budžetu.

Vēl rakstā uzsvērts, ka Ģirts Ankipāns apvienoja galvenā trenera un ģenerālmenedžera pienākumus ("Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis gan vairākkārt publiski noliedzis, ka Ankipāns pilda arī ģenerālmenedžera lomu). Amatu apvienošana neesot ļāvusi Ankipānam koncentrēties trenera pienākumiem, pauž KHL.

KHL arī noteikusi rīdzinieku labāko un sliktāko maču 2019./2020. gada sezonā.

Par sliktāko spēli atzīts mačs, kurā "Dinamo" debitēja čehu vārtsargs Aleksandrs Salāks. 2. oktobra spēlē Rīgā mājinieki ar rezultātu 0:7 piekāpās Boba Hārtlija vadītajai Omskas "Avangard".

Rakstā izcelts, ka ar 0:7 "Dinamo" 6. janvārī zaudēja arī Helsinku "Jokerit", bet tad vārtos bija jaunie Jānis Voris un Reinis Liepiņš, tāpēc sliktākās spēles "lauri" tomēr pienākoties zaudējumam pret "Avangard".

Interesanti, ka par aizvadītās sezonas labāko spēli Rīgas "Dinamo" izpildījumā atzīts 15. februāra mačs Latvijas galvaspilsētā, kurā mājinieki piedzīvoja savu 13. zaudējumu pēc kārtas - ar 6:7 papildlaikā tika zaudēts Maskavas "Dinamo", kuras rindās spēlēja Miks Indrašis.

Pirmā trešdaļa beidzās ar rezultātu 5:2 rīdzinieki labā, tāpēc arī KHL šo maču izraudzījusies kā labāko.

Nākamā KHL sezona sāksies 2. septembrī, bet Rīgas "Dinamo" joprojām vēl nav nolīgusi jaunu galveno treneri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu