Zināms, cik nākamajā sezonā nopelnīs KHL zvaigzne Mozjakins

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TASS/LETA

Desmito sezonu pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Magņitogorskas "Metallurg" aizvadīs pieredzes bagātais Sergejs Mozjakins. Krievijas mediji publicējuši informāciju, cik uzbrucējs nopelnīs nākamajā sezonā. 

Tiek ziņots, ka viņa alga 2020./2021. gada sezonā būs 50 miljoni Krievijas rubļu (aptuveni 640 000 eiro), bet dažādu bonusu izpildes gadījumā viņš vēl var nopelnīt 10 miljonus rubļu (aptuveni 128 000 eiro). 

Iepriekš viņš bija viens no vislabāk pelnošajiem hokejistiem visā līgā. Tiesa, ambiciozajās Sanktpēterburgas SKA, Maskavas CSKA un Maskavas "Dinamo" komandās vairāki hokejisti pelna vairāk. 

Tāpat ievērojamas summas saviem līderiem tērē Kazaņas "Ak Bars", Ufas "Salavat Julajev" un Omskas "Avangard", kuru vada Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs. 

Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, Mozjakins pelnīs krietni mazāk. 

Mozjakins "Metallurg" pārstāv jau kopš 2011. gada un līdz šim paspējis divreiz virs galvas celt KHL kausu. Pagājušajā sezonā viņš 57 regulārā čempionāta spēlēs guva 15 vārtus un atdeva 26 rezultatīvas piespēles. Tikmēr piecās izslēgšanas spēlēs Mozjakina rēķinā divi vārti un trīs piespēles.

Sešas sezonas Mozjakins KHL noslēdzis kā rezultatīvākais spēlētājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu