UFC leģenda Andersons Silva metis neparastu izaicinājumu Konoram Makgregoram (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Andersons SIlva un Konors Makgregors
Andersons SIlva un Konors Makgregors Foto: REUTERS, AFP/SCANPIX/TVNET kolāža

Konors Makgregors pavisam nesen sociālajos tīklos sacēla pamatīgu "vētru", apgalvojot, ka viņš kādu dienu no, viņaprāt, visu laiku labākā UFC cīkstoņa troņa gāzīs leģendāro Andersonu Silvu. Tagad slavenais brazīlietis ir aicinājis Makgregoru aizvadīt cīņu, kam īrs ir arī piekritis.

Silva Makgregoram izaicinājumu meta savā "Instagram" kontā, ievietojot bildi, kurā redzami abi cīkstoņi, un skaidrojot, kāpēc vēlas aizvadīt cīņu ar slaveno īru.

"Es apbrīnoju šo lielisko atlētu, kas ir Konors. Es ticu, ka šī supercīņa būtu vēsturisks notikums mūsu sportā. Nevienam no mums vairs nav ko pierādīt. Domāju, ka UFC un MMA fani gribētu vērot šo lielisko cīņas mākslu demonstrējumu. Būtu fantastiski pārbaudīt savas spējas pret viņu," rakstīja Silva.

Tāpat cīkstonis piedāvāja arī nestandarta svara kategoriju, kurā abi sportisti varētu tikties. Silva savas karjeras laikā lielākoties cīņas ir aizvadījis 83,9 kilogramu divīzijā, trīs reizes oktagonā izejot arī 93 kilogramu svara kategorijā. Turpretim augstākā svara kategorija, kādā ir startējis Makgregors, ir līdz 77 kilogramiem. 

Silvas piedāvātais svara limits potenciālajai supercīņai ir 80 kilogrami, kas līdz šim UFC vēl nav pieredzēts.

Lai gan cīņa vēl oficiāli apstiprināta nav, Makgregors savā "Twitter" kontā ir piekritis leģendārā cīkstoņa izaicinājumam.

Šī gan nav pirmā reize, kad sociālajos tīklos ir parādījusies ideja par abu slaveno cīkstoņu savstarpējo cīņu. Pēc tam, kad 2019. gadā Silva piekāpās topošajam vidējā svara čempionam Izraelam Adesanjam, Makgregors leģendārajam brazīlietim veltīja cieņas pilnus vārdus.

"Andersons ir ļoti, ļoti radošs cīkstonis. Šādas metodes izveidojas tikai pēc gadiem ilgas pieredzes. Lielisks sniegums. Radošs veterāns. Kā vienmēr, liela cieņa no manas puses. Man būtu gods [aizvadīt cīņu]," savā "Twitter" kontā rakstīja Makgreogrs.

Silva savas karjeras laikā ir izcīnījis 34 uzvaras un piedzīvojis 10 zaudējumus, savukārt Makgregora kontā ir 22 panākumi 26 cīņās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu