Kļuškina debija Lietuvas čempionātā beidzas ar traumu; Šabala paliek rezervē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Gļebs Kļuškins
Gļebs Kļuškins Foto: fksuduva.lt

Debiju Lietuvas A sērijas čempionātā pirmdien piedzīvoja Gļebs Kļuškins, kuram duelis traumas dēl noslēdzās priekšlaicīgi, taču viņa un Valērija Šabalas pārstāvētā vienība Marijampoles "Sūduva" guva panākumu.

"Sūduva" mājās ar rezultātu 1:0 (0:0) uzvarēja Kauņas "Žalgiris", kas piedzīvoja pirmo neveiksmi.

Vienīgos vārtus spēlē guva Povils Leimons.

Spēli "Sūduva" starta vienpadsmitniekā iesāka Kļuškins, taču Šabala šoreiz palika rezervē.

Pirmajā puslaikā neviens no klubiem vārtus neguva, savukārt spēles protokolā ar dzelteno kartīti atzīmējās Grats Sirgeds.

Otrajā puslaikā laukumu pēc pretinieka izklupiena kājās nācās pamest Kļuškinam, kurš pēc 53.minūtē piedzīvotās sadursmes vēl mēģināja piecelties kājās, tomēr futbolists paša spēkiem nespēja pamest laukumu, kā rezultātā viņš tika nomainīts.

68.minūtē "Sūduva" ieguva iespēju izpildīt stūra sitienu. Mājinieki bija nekļūdīgi, "otrajā stāvā" pie bumbas tiekot Leimonam, kurš bija precīzs, sitot ar galvu. Neilgi pēc tam vārtu autors arī nopelnīja dzelteno "plāksteri", bet "Žalgiris" atlikušajā laikā neprata iekarot "Sūduva" cietoksni.

Sākot ar pirmdienu, spēles drīkst apmeklēt arī skatītāji, taču to skaits nedrīkstēs pārsniegt trīs simtus.

A līgā šajā sezonā spēlē sešas komandas, kas aizvadīs vien 20 spēļu turnīru 30 maču vietā. Pirms čempionāta sākuma bija brīvprātīgi koronavīrusa testi, kurus veica vien divas komandas, taču visi rezultātu izrādījās negatīvi.

"Sūduva" pēc divām spēļu kārtām ar sešiem punktiem ir pirmā, bet Viļņas "Riteriai", "Žalgiris", Viļņas "Žalgiris" un Gargždi "Banga" iekrājušas pa trim punktiem.

Aizpagājušajā nedēļā vietējās meistarsacīkstes sāka Igaunija, bet Latvijā čempionāts varētu atsākties jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu