VIDEO ⟩ Britu olimpiskā cerība, 11 gadus veca skeitbordiste izdzīvo pēc šaušalīga kritiena

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

11 gadus vecā Brauna nākamgad, iespējams, kļūs par visu laiku jaunāko Lielbritānijas olimpieti, taču viņas sapnis par četrgades notikumu nu jau ir apdraudēts.

Sportiste Kalifornijā aizvadīja treniņu sesiju uz rampas, bet viens no trikiem beidzās teju letāli, Braunai piedzīvojot šausminošu kritienu. Tā rezultātā 11 gadus vecā meitene iedzīvojās galvaskausa lūzumā. Viņa tika nogādāta slimnīcā, kur viņas stāvoklis tika stabilizēts.

"Parasti nepublicēju video ar saviem kritieniem. Pat nemēdzu par tiem runāt, taču šis bijis trakākais līdz šim," saviem faniem sociālajā vietnē "Instagram" teica Brauna. "Vēlos tikai visiem pateikt, ka ar mani viss ir kārtībā. Jūtos labi."

"Turpināšu šķērsot robežas, kas attiecas uz meitenēm, skeitbordu un sērfošanu. 2021.gadā cīnīšos vienīgi par zeltu, un nekas nespēs mani apturēt."

Lielbritānijas raidorganizācija BBC vēstīja, ka Brauna no negadījuma vietas tika aizvesta ar helikopteru, bet, ierodoties slimnīcā, viņa vēl neesot reaģējusi. Ārsti paredz Braunas pilnīgu atveseļošanos.

"Skaja no rampas nokrita ar galvu pa priekšu," BBC pastāstīja sportistes tēvs Sjuarts. "Kad viņa ieradās slimnīcā, visi baidījās par Skajas dzīvību. Meita piedzīvoja līdz šim trakāko kritienu karjerā, bet viņa ir dzīva. Viss medicīnas personāls ir izbrīnīts par viņas pozitīvismu."

Brauna nākamgad cer kļūt par visu laiku jaunāko olimpieti vēsturē. Iepriekš 1928.gadā 13 gadu un 43 dienu vecumā Olimpiādē startēja peldētāja Mārdžerija Hintone.

Nākamgad Tokijas Olimpiādē skeitbords, sērfošana, karatē un sporta kāpšana piedzīvos debiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu