Olimpiskā daiļslidošanas čempione Zagitova plāno atgriezties lielajā sportā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Alīna Zagitova
Alīna Zagitova Foto: EPA/Scanpix

Uz brīdi no daiļslidošanas sporta aizgājusī olimpiskā čempione Alīna Zagitova drīzumā atkal varētu atgriezties uz ledus, vēsta Krievijas ziņu aģentūra TASS.

Iepriekš pērnā gada Olimpiādes čempione daiļslidošanā Alīna Zagitova no Krievijas bija paziņojusi, ka plāno kādu laiku nepiedalīties sacensībās, jo vēlas paņemt pauzi no sporta

Otrdien TASS vēsta, ka Zagitova drīzumā varētu pievienoties Krievijas izlases treniņnometnei, kas notiek netālu no Maskavas.

Tikmēr Krievijas Daiļslidošanas federācijas prezidents Aleksandrs Gorškovs neslēpa, ka izlasē Zagitovai ir pietaupīta vieta. Krievijā arī jau ieradusies galvenā trenere Eteri Tutberidze, kurai pēc atlidošanas no ASV, divas nedēļas bija jāpavada karantīnā.

Olimpiskā čempione par pārtraukumu karjerā paziņoja pērnā gada decembrī. Viņa atklāja, ka šajā sezonā neplāno piedalīties Krievijas čempionātā, tāpat plānā nav starti Eiropas vai pasaules čempionātā.

Sportiste neslēpa, ka reizēm ir grūti sevi motivēt, ja jau 17 gadu vecumā ir iegūtas nozīmīgākās trofejas.

Zagitova savas karjeras laikā jau paspējusi uzvarēt Olimpiādē, pasaules un Eiropas čempionātā, Krievijas čempionātā, kā arī "Grand Prix" finālā, kā rezultātā viņa kļuvusi par visu laiku titulētāko lielvalsts sportisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu