Tiešraides arhīvs: League of Legends Champions 5.posms

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Legends cars virtuālās autosacīkstes
Legends cars virtuālās autosacīkstes Foto: J. Kalvāns

Ceturtdien TVNET tiešraidē varēja vērot Legends virtuālo autosacīkšu pirmspēdējo posmu. Tajā vēl vairāk saasinājās cīņa par čempiona titulu starp somu sportistu Anders Antell un beļģi Julien Schein.

„Botniaring” trase labāk zināma somu sportistam Anders Antell, kuram tas ir māju posms. Latviešu braucējs Valters Zviedris pat pēc ne visai veiksmīgā 4. posma ieņem sesto vietu kopvērtējumā, reāli saglabājot izredzes uz čempionāta TOP3 pozīcijām.

Vairāk nekā 30 dalībnieku vidū piedalās arī vairāki Somijas un Zviedrijas ātrākie Legends cars braucēji, kas jau izteikuši vēlmi piedalīties arī oktobrī Biķernieku trasē gaidāmajā Ziemeļeiropas Legends cars finālā, kas varētu izvērsties par vienām no gada gaidītākajām sacīkstēm Latvijas motoru sporta kalendārā.

Foto: J. Kalvāns

Legends automašīnas, ar ko trasē devās braucēji, ir 20. gadsimta 30. gadu Ford automobiļu Ford replikas. Tās darbina 1300 ccm Yamaha motociklu dzinējs ar 140 ZS lielu jaudu, tās aprīkotas ar 5 pakāpju motociklu ātrumkārbu. Līdz 100 km/h auto paātrinās 4 sekundēs, ko nodrošina Legends automašīnu zemais svars – 590 kg kopā ar braucēju.

Sacensībās tika aizvadīti divi 15 minūšu braucieni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu