Krištianu Ronaldu spēles puslaikā reiz bija gatavs izkauties ar komandas treneri

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP / Scanpix

Nav šaubu, ka Žuze Morinju un Krištianu Ronaldu ir divas no spilgtākajām personībām pasaules futbolā. Kad abi portugāļi vēl pārstāvēja Madrides "Real" viņi reiz bijuši ļoti tuvu fiziskam kontaktam, vēsta "Mirror".

Par notikušo savā grāmatā "Mana spēle" ("My Game") stāstīja Ronaldu bijušais komandas biedrs Luka Modričs, kurš Madrides superklubu pārstāv joprojām.

Incidents noticis kāda Spānijas kausa izcīņas (Copa del Ray) mača , kuru Madrides vienība uzvarēja ar rezultātu 2:0, puslaikā.

"Ronaldu nesekoja savam pretspēlētājam vienā no iemetieniem un Hose bija ļoti dusmīgs. Viņš ar Ronaldu ilgi strīdējās laukumā. Viss turpinājās arī puslaikā, kad ieradāmies ģērbtuvēs. Redzēju, ka Krištianu bija noskumis. Viņa acīs bija asaras," stāstīja Modričs.

Ronaldu neesot sapratis, kāpēc Morinju viņu kritizē, par spīti uzbrucēja lieliskajam sniegumam: "Es daru visu, ko varu, bet viņš mani tik un tā kritizē."

Kā stāsta Modričs, konflikts bijis ļoti tuvu, lai pārvērstos par dūru cīņu: "Morinju ieradās ģērbtuvēs un sāka kritizēt Krištianu par viņa atbildību spēles laikā. Situācija bija tik saasināta, ka tikai citu spēlētāju iejaukšanās novērsa reālu kautiņu."

Morinju slaveno Madrides klubu trenēja no 2010. līdz 2013. gadam, kad viņš kļuva par Londonas "Chelsea" stūrmani. Savukārt Ronaldu "Real" pēc deviņām tur nospēlētām sezonām pameta 2018. gada vasarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu