Mārtiņš Meiers licis noprast, ka mainīs klubu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp

Mārtiņš Meiers savā "Instagram" profilā licis noprast, ka neturpinās sadarbību Adrijas basketbola līgas vienību Podgoricas "Budučnost VOLI". 

Par kluba maiņu savā "Instagram" profilā piektdien paziņoja Meiers, kurš ULEB Eirokausa astoņās spēlēs vidēji mačā guva 6,6 punktus un izcīnīja 1,4 atlēkušās bumbas. Adrijas līgā viņš 21 spēlē vidēji guva 5,6 punktus un izcīnīja 2,6 bumbas zem groziem.

Latvietis komandai pievienojās pērn, taču pēc ieraksta noprotams, ka karjera, iespējams, tiks turpināta dzimtenē.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big Thanks Podgorica! It’s Time to go Home

A post shared by Martins Meiers ?? (@33mmeiers) on

Iepriekš kopš 2017.gada decembra viņš pārstāvēja Krievijas klubu Krasnojarskas "Jeņisej". Pirms došanās uz Krieviju iepriekšējās divas sezonas Meiers pavadīja Latvijas komandā "VEF Rīga", 2017.gadā kļūstot par valsts čempionu. Pirms tam viņš pārstāvēja "Ventspili", bet 2013./2014.gadā vienu sezonu spēlēja arī Vācijas bundeslīgas komandā Veisenfelsas "Mitteldeutscher".

Savukārt līdzšinējais galvenais treneris Mijovičs turpinās strādāt Melnkalnes klubā. Mijovičs pirmo reizi par komandas galveno treneri tika iecelts 2019.gada aprīlī, kad "Budučnost VOLI" piedzīvoja zaudējumu Adrijas līgas finālā. Viņš šo amatu saglabāja līdz tā paša gada jūnijam, kad kluba stūri pārņēma Slobodans Subotičs.

Subotičs savu atlūgumu iesniedza pērnā gada oktobrī. Komandas vadību atkal pārņēma Mijovičs, kurš nu jau nopelnījis iespēju sevi pierādīt vēl vienu gadu.

Iepriekš karjerā viņš bijis "Budučnost VOLI" trenera asistents, bet 2012.gadā Mijovičs bija manāms arī Melnkalnes izlases treneru štābā. Speciālists lielākoties pieredzi uzkrājis Balkānu valstu čempionātos.

Adrijas līgā Podgoricas komanda 21 spēlē iekrājusi 15 uzvaras, ieņemot otro pozīciju.

ULEB Eirokausā komandai neizdevās izkļūt no savas apakšgrupas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu