Konstantīns Calko startēs “E-BaTCC” virtuālajās sacensībās

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TVNET kolāža

Titulētais Latvijas autošosejas pilots Konstantīns Calko svētdien debitēs pie virtuālo sacīkšu simulatora stūres, lai piedalītos “E-BaTCC” čempionāta trešajā posmā auto24ring” trasē Igaunijā, kur viņam pretī stāsies spēcīgākie Baltijas virtuālo sacīkšu braucēji. Sacensībām tiešraidē varēs sekot līdzi TVNET.

Konstantīns Calko ir vienīgais sportists no Baltijas valstīm, kas piedalījies Lemānas 24 stundu izturības sacīkstēs, kur trasē devās ar LMP2 klases spēkratu. Aizvadītajā sezonā Latvijas sacīkšu braucēju redzējām arī pie Lamborghini “Huracan ST” un TCR klases automašīnu stūres dažādos sacensību seriālos. Tā kā šogad sacensības vēl nav atsākušās, ir aizvadīti tikai testi ar “LV Racing” komandas Audi “RS 3 LMS” automašīnu Biķernieku trasē.

Foto: Publicitātes foto

Īsto autošosejas sacensību pauzes dēļ Konstantīns arī izlēma pamēģināt spēkus virtuālajās sacensībās: “Šogad jūtami pietrūkst adrenalīns, ko var iegūt sacensībās. Kamēr ir pārtraukums, pamēģināšu iegūt šo adrenalīnu virtuālajā vidē, startējot ar “E-race.lv” simulatoriem. Zinu, ka pretinieki ir spēcīgi, bet centīšos ātri adaptēties un cīnīties par pjedestālu. Sacensības simulatoros būs laba iespēja sagatavoties jaunajai sezonai”!

Foto: Publicitātes foto

Calko pretinieku pulkā būs arī vairāki citi Baltijas autošosejas čempionāta(BaTCC) dalībnieki –Jānis Hāns no Latvijas, somu pilots Tuomas Halonen,  lietuvieši Kasparas Vaškelis, Tauras Gudinavičius, Tomas Jurevicius, kā arī beļģis Julien Schein.

Sacensību tiešraide būs vērojama TVNET tiešraidē svētdien, plkst. 20.00!

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu