Konors Makgregors paziņojis par cīkstoņa karjeras noslēgšanu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

UFC superzvaigzne Konors Makgregors savā "Twitter" kontā paziņojis par karjeras noslēgšanu.

Neilgi pēc leģendārā Andersona Silvas izaicinājuma pieņemšanas, Makgregors savā "Twitter" kontā ir paziņojis par aiziešanu no cīņas sporta. Vēl pirms dažām dienām cīkstoņa "Instagram" kontā gan parādījās treniņa video.

"Hei, draugi. Esmu nolēmis aiziet no cīņu sporta. Paldies visiem par lieliskajām atmiņām. Kas par piedzīvojumu! Lūk, bilde ar mani un mammu Lasvegasā pēc vienas no manām čempiona titula cīņām. Viss, ko vēlaties, ir jūsu," rakstīja Makgregors.

Jāatzīmē, ka šī gan ir trešā reize, kad Makgregors paziņo par cīkstoņa gaitu noslēgšanu. Vispirms īrs par karjeras beigām paziņoja 2016. gadā, līdzīga veida paziņojums sekoja 2019. gadījumā, kad Makgregors cīnījās ar problēmām ārpus sporta.

Jautāts par Makgregora paziņojumu, UFC prezidents Deina Vaits apgalvoja, ka koronavīrusa pandēmijas laikā cilvēki uzvedoties dīvaini: "Nevienam netiek spiests cīnīties. Ja Konors vēlas noslēgt karjeru, viņam to vajadzētu darīt. Es mīlu Konoru... Ir bijuši tikai daži cilvēki, kas šo darbu man ir padarījuši jautru. Konors bija viens no viņiem."

Konors Makgregors savas MMA karjeras laikā ir izcīnījis 22 uzvaras, piedzīvojot četrus zaudējumus. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu