Tjagu Silva gatavojas pamest PSG

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Parīzes "Saint-Germain" kapteinis Tjagu Silva šovasar pametīs Francijas čempionus pēc astoņām sezonām kopā ar klubu, vēsta vietējie plašsaziņas līdzekļi.

35 gadus vecajam Brazīlijas izlases spēlētājam netiks piedāvāts pagarināt līgumu pēc "Saint-Germain" kampaņas beigām Čempionu līgā. Tiek ziņots, ka Silvu par šo lēmumu ir informējis vienības sporta direktors Leonardu.

"Saint-Germain" vēlas samazināt kluba iespaidīgo algu apmēru, un pēc aprīlī izsludinātās Francijas virslīgas sezonas beigām koronavīrusa pandēmijas dēļ klubs cieš prognozētos zaudējumus vairāk nekā 200 miljonu eiro apmērā.

Silva, kas pievienojās "Saint-Germain" no "AC Milan" 2012.gadā, varētu atgriezties dzimtenē savā bijušajā klubā Riodežaneiro "Fluminense". Svētdien viņš tika attēlots, turot "Fluminense" kluba karti un komandas kreklu, kura aizmugurē bija uzdrukāts viņa vārds.

Kopā ar "Saint-Germain" Silva septiņas reizes uzvarēja "Ligue 1", kā arī četrreiz izcīnīja Francijas kausu un piecreiz - Francijas līgas kausu.

"Saint-Germain" šosezon sasniedza Čempionu līgas ceturtdaļfinālu, pirms sacensības martā tika atliktas koronavīrusa dēļ. FIFA ir ieteikusi līgumus, kam jābeidzas šajā sezonā, pagarināt līdz sezonas beigām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu