"Avangard" prezidents tiek turēts aizdomās par naudas atmazgāšanu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Maksims Sušinskis (no labās)
Maksims Sušinskis (no labās) Foto: www.hawk.ru

Boba Hārtlija vadītā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" prezidents Maksims Sušinskis tiek turēts aizdomās par naudas atmazgāšanu, vēsta Krievijas mediji. 

Sanktpēterburgas Ekonomikas policija 9. jūnijā veikusi aptuveni 30 kratīšanas pie uzņēmējiem, kuri tiek turēti aizdomās par naudas atmazgāšanu, izmantojot Sušinskim piederošo oficiālo "Mercedes" dīleri. 

Pats 45 gadus vecais Sušinskis apgalvo, ka viņam nav nekā kopīga ar nelikumīgām finanšu shēmām. Viņu cenšoties iegāzt kāds salona klients. 

Bijušais hokejists gan atklājis, ka policija otrdien ieradusies viņa dzīvesvietā, veicot procesuālās darbības. 

"Tas ir mans galvenais bizness. Kāpēc gan man vajadzētu kaut ko atmazgāt? Izmantojot finanšu uzraudzību, visi mūsu darījumi ir caurspīdīgi," pauda Sušinskis. "Man problēmu nav. Visi papīri ir kārtībā."

Līgums ar "Avangard" klubu Sušinskim noslēdzās 2020. gada 30. aprīlī. Šobrīd abas puses risina sarunas par jaunu vienošanos. Tiesa, vairāki Krievijas mediji ziņo, ka sadarbība, visticamāk, netiks turpināta. 

"Avangard" klubs kratīšanas, naudas atmazgāšanas lietu nekomentēs. 

Sušinskis Krievijas izlases sastāvā 2008. gadā kļuva par pasaules čempionu. 

Hokejista karjeras laikā bijušais uzbrucējs pārsvarā spēlēja Krievijā, tostarp pārstāvēja arī Omskas "Avangard". 30 mačus viņš aizvadījis arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kurā izcēlās ar septiņiem vārtu guvumiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu