UFC smagsvaru čempions Miočičs trešo reizi spēkosies ar Kormjē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Stipe Miočičs un Daniels Kormjē
Stipe Miočičs un Daniels Kormjē Foto: AFP/SCANPIX

"Ultimate Fighting Championship" (UFC) organizācijas prezidents Dana Vaits paziņojis, ka šovasar 15. augustā smagsvaru čempions Stipe Miočičs no ASV spēkosies ar savu tautieti Danielu Kormjē.

Jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoņiem šis būs jau trešais savstarpējais duelis.

2019. gada 17. augustā Miočičs uzvarēja ceturtajā raundā ar tehnisko nokautu, bet 2018. gada 7. jūlijā jau pirmajā raundā pārāks bija Kormjē.

Patlaban 41 gadu vecais Kormjē paziņojis, ka šī būs viņa karjeras pēdējā cīņa. Viņa kontā ir 22 uzvaras un divi zaudējumi.

Savukārt šobrīd 37 gadus vecais Miočičs karjerā guvis 19 uzvaras un cietis trīs zaudējumus.

"Nav vēl zināma norises vieta, bet trešā cīņa starp šiem diviem lieliskajiem smagsvariem notiks šovasar," teica UFC prezidents.

Miočičs atgūstas no acs operācijas, kas tika veikta pēc gūtās traumas iepriekšējā cīņā pret Kormjē.

Prestižajā "pound-for-pound" rangā Miočičs patlaban ieņem trešo vietu. Proti, viņš tiek uzskatīts par trešo labāko UFC cīkstoni, neatkarīgi no svara kategorijas.

Reitinga līderis ir ASV cīkstonis Džons Džounss (līdz 93 kg), bet otro vietu ieņem Krievijas pārstāvis Habibs Nurmagomedovs (līdz 70 kg).

UFC pasaules čempions (kategorijā līdz 102 kilogramiem) ikdienā ir arī ugunsdzēsējs Klīvlendā. Koronavīrusa pandēmijas dēļ Miočičam esot jāstrādā virsstundas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu