Amsterdama paliks kā viena no Eiropas čempionāta futbolā saimniecēm

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Amsterdama paliks kā viena no Eiropas čempionāta futbolā finālturnīra saimniecēm, ziņo Karaliskā Nīderlandes Futbola federācija (KNVB).

Turnīra direktors Nīderlandē Gijs de Jongs pauda, ka vietējā valdība, pašvaldības amatpersonas un Johana Kruifa stadiona pārvaldnieki piekrituši uzņemt spēles.

Pirms mēneša Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) prezidents Aleksanders Čeferins atzina, ka nākamā gada Eiropas čempionāta finālturnīrs varētu nenotikt 12 pilsētās.

Eiropas čempionāta finālturnīrs ieplānots Eiropas valstu 12 pilsētās (Londonā, Minhenē, Romā, Baku, Sanktpēterburgā, Bukarestē, Amsterdamā, Dublinā, Bilbao, Budapeštā, Glāzgovā, Kopenhāgenā).

Šobrīd gatavību uzņemt finālturnīri atkārtoti paudušas Amsterdama, Minhene un Glāzgova. Zem jautājuma zīmes ir Bilbao gatavība būt vienai no saimniecēm.

Eiropas čempionāta finālturnīram šogad bija jānotiek no 12.jūnija līdz 12.jūlijam. Šobrīd tiek paredzēts, ka turnīrs notiks nākamgad no 11.jūnija līdz 11.jūlijam.

Pusfināla un finālspēles paredzēts aizvadīt Vemblija stadionā. Šis būs tikai otrais Eiropas čempionāts, kurā piedalīsies 24 izlases.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu