Latvijas telpu futbola virslīga atsāksies 13. jūnijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: www.lff.lv

Trešdien, 10. jūnijā, Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) valde nobalsoja par "Optibet" virslīgas un LTFA 1. līgas čempionātu atsākšanos jūnijā.

Šī gada 12. martā līdz ar ārkārtas stāvokļa ieviešanu Latvijā visas telpu futbola sacensības tika pārtrauktas. Vēlāk LTFA valde pieņēma lēmumu neturpināt jaunatnes un skolu sacensības. Atcelts tika arī Latvijas Augstskolu sporta savienības 30. Universiādes telpu futbola turnīrs.

Gatavojoties aizvadīt atlikušās "Optibet" virslīgas un 1. līgas čempionātu spēles, LTFA izstrādāja sanitāro protokolu. Paredzēts, ka līdz 1. jūlijam sacensības aizritēs pie tukšām tribīnēm.

"Optibet" virslīga atsāksies ar pusfināla sērijas trešo spēli starp FK "Raba" un "Jēkabpils Lūši"/"Ošukalns". Mačs risināsies sestdien, 13. jūnijā, plkst. 14:00 "Elektrum" Olimpiskajā centrā.

Ceturtā spēle starp rīdziniekiem un jēkabpiliešiem paredzēta 17. jūnijā plkst. 20:00 Jēkabpilī. Par FC "Lokomotiv Daugavpils" un FC "Petrow" sērijas ceturtās spēles datumiem tiks ziņots vēlāk.

Savukārt 1. līgas noslēdzošā kārta tiks izspēlēta laika posmā no 13. līdz 28. jūnijam. Atgādināsim, ka pirms savstarpējās spēles čempionāta finišā FK "Nikars"/"Ghetto" apsteidz tuvāko sekotāju "New Project" par diviem punktiem.

LTFA aicina telpu futbola spēlētājus, trenerus, līdzjutējus un entuziastus ievērot Latvijā pieņemtos drošības pasākumus un telpu futbola mačiem sekot neklātienē pie TV vai viedierīču ekrāniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu