Bijušais Rīgas "Dinamo" hokejists: Austrālijā žirafes ēda no mana balkona

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ainārs Podziņš.
Ainārs Podziņš. Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Bijušais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Ainārs Podziņš intervijā "allhockey.ru" pastāstījis par savdabīgo pieredzi, spēlējot sporta veidam eksotiskajā Austrālijā.

Pašlaik 28 gadus vecais Podziņš no 2010. līdz 2013. gadam spēlēja Rīgas "Dinamo" sistēmā, taču sākotnējās cerības attaisnot nespēja.

Jūrmalā dzimušais Podziņš Latvijā ieradās kā Krievijas pilsonis, bet drīz vien ieguva Latvijas pasi. Kuluāros pat mēļoja, ka talantīgais uzbrucējs nākotnē varētu būt Latvijas izlases balsts.

Profesionāļa karjeras laikā Podziņš jau paguvis pārstāvēt 19 dažādus klubus. Pagājušajā sezonā uzbrucējs pārstāvēja Ukrainas vienību Doņeckas "Donbass".

2017./2018. gada sezonā Podziņš uzspēlēja arī Austrālijas līgas klubā Kanberas "Brave". Par eksotisko pieredzi Podziņš pastāstījis intervijā "allhockey.ru".

"Austrālijā hokeja sezona sākas aprīlī, bet beidzas septembrī. Nodomāju, ka tā būtu ļoti interesanta pieredze. Tas bija ceļojums, nevis darbs. Tur nav profesionālas līgas. Visu nepieciešamo nodrošina, vari arī kaut ko nedaudz nopelnīt," atklāja Podziņš.

"Austrālijā ir iespēja pabūt brīnišķīgās un eksotiskās vietās. Vienu nakti pavadīju viesnīcā, kas atrodas zoodārzā. Žirafe ēda sienu tieši no mana balkona! Baroju surikatus. Bijām vakariņās vietā, kur mums blakus, aiz stikla gulēja lauvas. Zoodārzs bija manis pārstāvētās komandas sponsors."

Podziņš intervijā teica, ka viņa garais pārstāvēto klubu saraksts nav saistīts ar problēmām disciplīnā vai raksturā. Tā esot sagadījies, ka daudzas komandas, kurās viņš spēlē, sezonas izskaņā bankrotē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu