Porzinģa bijušais komandas biedrs Entonijs apšauba savu atgriešanos klubā uz atlikušo NBA sezonu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Karmelo Entonijs
Karmelo Entonijs Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) jau iepriekš paziņojusi, ka 2019./2020. gada sezona tiks pabeigta Orlando - Disneja pasaulē. Portlendas "Trail Blazers" spēka uzbrucējs Karmelo Entonijs apšauba savu turpmāko dalību komandas atlikušajās spēlēs šosezon, vēsta "Yahoo Sports".

Nesenajā intervijā ar Ērniju Džonsonu Entonijs izteica šaubas, vai viņš atgriezīsies komandas rīcībā uz atlikušo sezonas daļu.

"Par spēlēšanu Orlando joprojām mazliet šaubos, jo es joprojām nezinu visas detaļas par šo scenāriju," izteicās Entonijs. "Mēs joprojām nezinām ļoti daudzas lietas, tāpēc ir ļoti grūti par 100% apņemties spēlēt."

Entonijs novembrī parakstīja līgumu ar Portlendas komandu. Kopš tā brīža spēka uzbrucējs ir bijis stabils rotācijas spēlētājs, vidēji spēlē gūstot 15,3 punktus un izcīnot 6,3 atlēkušās bumbas.

Portlenda ir starp 22 NBA komandām, kas jūlijā pulcēsies Disneja pasaulē, kas atrodas Orlando (ASV). Pēc tam, kad "Trail Blazers" atgriezīsies darbībā, komandai būs astoņas regulārās sezonas spēles, lai pirms izslēgšanas spēļu sākuma liktu astotajā vietā esošajai Memfisas "Grizzlies" pacīnīties par noturēšanos savā pozīcijā.

Savukārt Ņūorleānas "Pelicans", Sakramento "Kings", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" atpaliek par 2,5 spēlēm no devītajā vietā esošās Portlendas komandas.

Entonija atgriešanās komandas ierindā būtu ļoti vēlama. Kā jau iepriekš tika ziņots, bez Entonija arī citi līgas spēlētāji apšauba savu atgriešanos uz atlikušo NBA sezonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu