"EA sports" sper palīdzīgu soli premjerlīgas un "La Liga" skatītājiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Covid-19 valdošās pandēmijas dēļ skatītāji uz atlikušajām sezonas spēlēm Anglijas futbola premjerlīgā un Spānijas "La Liga" čempionātā neatgriezīsies, bet "EA sports" videospēļu kompānija ir gatava palīdzēt šajā situācijā, piedāvājot savus audio ierakstus ar skatītāju pūļa radītajām skaņām, vēsta "Yahoo Sports".

Video spēļu uzņemtie audio ir vēl viena jauna pieeja, ko pandēmija ierobežojumi liek izmantot vadošajām sporta līgām. "Mēs ceram, ka tas uzlabos pieredzi cilvēkiem, kuri skatās spēles," apgalvo "EA sports" audio mākslinieks Pols Bošlers.

Fani ir jau paspējuši nobaudīt šo jauninājumu pirmajā Spānijas čempionāta spēlē starp "Sevilla" un "Real Betis" vienībām. Šajā duelī ar rezultātu 2:0 uzvaru izcīnīja "Sevilla". Anglijas premjerlīgas sezona atgriezīsies trešdien.

Endrū Vance, "EA Sports" producents un dizaineris, sacīja, ka raidorganizāciju kompānijām būs pieejams vairāk nekā 800 skaņu klipu attiecīgajām līgas spēlēm, sākot no pūļa dziesmām spēļu laikā līdz fanu nepatikai par parādīto dzelteno kartīti.

Vance uzsver, ka dzirdamās spēļu skaņas nav nekas jauns, tie ir ieraksti, kas ir jau iepriekš ierakstīti katras komandas mājvietas spēlēs. "Jūs dzirdat visu, kas notverts no mājas faniem," uzsver Vance.

"EA sports" fanu audio izmantošana ir vēl viens piemērs tam, kā videospēles turpina mazināt plaisu, ko izraisījis Covid-19. "Daudzas līgas un raidorganizācijas nāk pie mums uz pārrunām, un uzskata mūs par pamatotu iespēju," sacīja Vance.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu