Fjūrijs: Noskatījos cīņu ar Vailderu 10 reizes. Es viņam biju pārāk labs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Skandalozais britu smagā svara bokseris Taisons Fjūrijs izteicies, ka savu uzvaru pret amerikāni Deonteju Vailderu noskatījies aptuveni 10 reizes. Viņš secinājis, ka esot bijis pārāk labs, lai pretinieks izrādītu nopietnu pretestību. 

Fjūrijs revanša cīņā šīgada februārī ļoti pārliecinoši septītajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica Vailderu, sagādājot ASV bokserim pirmo zaudējumu karjerā. Pirms tam 2018. gada decembrī abi cīnījās neizšķirti. 

Paredzams, ka šogad abi bokseri tiksies trešo reizi. 

"Apmēram 10 reizes no sākuma līdz beigām noskatījos cīņu ar Vailderu, skatījos galvenos momentus, jo man patīk vērtēt darbu, kuru daru. Es priekš viņa biju pārāk labs. Gribēju redzēt, kā Vailderu pieveicu ar dažādiem paņēmieniem un dažādos scenārijos," ESPN pauda Fjūrijs. 

Fjūrijs Vailderam atņēma WBC čempiontitulu.

Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 30 no 31 cīņas, 21 gadījumā to paveicot ar nokautu, deviņos pēc punktiem un vienreiz spēkojoties neizšķirti.

"Gatavojos trešajai cīņai vēl nopietnāk, jo šī Vailderam būs pēdējā iespēja atgūt jostu. Man jāpieņem šī cīņa un jābūt labāk sagatavotam nekā pirmajās divās. Daudzi čempioni un daudzi bokseri, kuriem bijušas trīs cīņas ar vienu sāncensi, piedzīvo zaudējumu izšķirīgajā duelī. Es nevēlos šādu statistiku," teica Fjūrijs. 

Vailders boksera karjerā uzvarējis 42 no 44 cīņām, pirms spēkošanās ar Fjūriju 41 dueli noslēdzot ar nokautu, bet viena cīņa bija noslēgusies neizšķirti. Kopš februāra viņa kontā arī viens zaudējums. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu