Faniem, iespējams, būs jāmaksā prāva summa, lai televīzijā redzētu Džošua un Fjūrija dueli (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: AP/Scanpix

Boksa faniem, iespējams, būs jāmaksā prāva summa, lai televīzijā redzētu divu smagsvaru Entonija Džošua un Taisona Fjūrija dueli, vēsta portāls "World Boxing News".

Tiek lēsts, ka "Sky Sports" un "BT Sport" televīzijas translācija, lai noskatītos Džošua un Fjūrija cīņu, vienam abonementam izmaksās 29,95 līdz 49,95 mārciņas (apmēram 33 līdz 55,5 eiro).

Tā būšot rekordliela samaksa. Abu bokseru iepriekšējās cīņas, kurās Džošua spēkojās ar Endiju Ruisu junioru un Fjūrijs ar Deonteju Vailderu, bija jāmaksā aptuveni 20 mārciņas, lai dueli redzētu televīzijā.

Džošua un Fjūrija pārstāvji panākuši mutisku vienošanos par divu cīņu aizvadīšanu 2021. gadā, taču oficiāls līgums vēl nav noslēgts. Vienošanos apgrūtina brits Dilans Vaits, kurš pretendē uz Fjūrijam piederošo WBC jostu.

Vaits ar juristu starpniecību esot jau iesniedzis prasību WBC organizācijai nodrošināt cīņu par pasaules čempiona titulu. Fjūrijam gan vēl ir paredzēts triloģijas trešais duelis ar Vailderu.

Džošua patlaban ir pasaules čempions WBA, IBF un WBO versijās, bet Fjūrijam ir WBC tituls. Lielbritānijas bokseriem cīnoties par šiem četriem tituliem, pēc vairāk nekā 20 gadu pārtraukuma varētu noskaidrot neapstrīdamu pasaules čempionu smagsvaru kategorijā.

Līdz šim pēdējo reizi (no 1999. gada 13. novembra līdz 2000. gada 29. aprīlim) smagsvaru kategorijā par "undisputed" jeb neapstrīdamu pasaules čempionu tika kronēts Lielbritānijas bokseris Lenokss Lūiss, kuram ir arī Kanādas pilsonība.

Tiek lēsts, ka Džošua un Fjūrijs katrs varētu saņemt 70 miljonus mārciņu (nepilni 78 miljoni eiro) lielu honorāru par pirmo savstarpējo dueli.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu