UFC zvaigzne Nuņesa apsver karjeras beigšanu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Amanda Nuņesa (no labās)
Amanda Nuņesa (no labās) Foto: Reuters/ScanPix

Pirms divām nedēļām sieviešu jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstone Amanda Nuņesa no Brazīlijas turpināja savu uzvaru sēriju, gūstot kārtējo panākumu UFC 250 cīņu šovā. Čempione sākusi apsvērt dzīvi ārpus astoņstūra, vēsta "FanSided".

Savā iepriekšējā cīņā Nuņesa pārliecinoši dominēja visus raundus pret kanādieti Felīciju Spenseri, pirmo reizi aizstāvot UFC sieviešu čempiones titulu svara kategorijā līdz 65,8 kilogramiem (featherweight).

Līdz ar šo uzvaru, Nuņesa kļuva par pirmo sieviešu UFC cīnītāju, kas aizstāvējusi savus titulus divās dažādās svara kategorijās.

Pēc titula aizstāvēšanas kļuva aktuāls jautājums, vai Nuņesai pašlaik ir cienīga pretiniece, kas spētu čempioni uzvarēt. Intervijā Brazīlijas televīzijā Nuņesa teica: "Nu, es varu turpināt savu dzīvi kā ierasts, varbūt atrast jaunu hobiju. Palīdzēt atrast jaunus talantus (cīņas mākslā), palīdzēt kādām jaunām cīņu mākslas sportistēm… kļūt par treneri. Esmu tādā dzīves brīdī, ka varu beigt savu karjeru vai arī turpināt cīnīties."

"Pašlaik divīzijā nav ko darīt. Slavas zālē noteikti tikšu iekļauta. Dzīve iet uz priekšu, ja izdomāšu beigt karjeru, tad UFC man sniegs visu nepieciešamo atbalstu, lai man būtu nauda un darbs," uzver Nuņesa.

32 gadus vecā Nuņesa, kura pašreiz tiek uzskatīta par labāko cīkstoni pasaulē, neslēpa, ka viņas partnere Ņina Ansarofa (arī UFC cīkstone) ir stāvoklī. Pirms kāda laika sievietes vienojās, ka tieši Ansarofa būs tā, kura pasaulē laidīs bērnu. Pāris gaida meitu.

Savas karjeras laikā Nuņesa izcīnījusi 20 uzvaras, bet zaudējuma rūgtumu brazīliete piedzīvojusi četras reizes. Tiesa, pēdējo reizi viņa cieta neveiksmi pirms teju sešiem gadiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu