NBA komisārs Silvers: Orlando plāns nav paredzēts visiem basketbolistiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ādams Silvers
Ādams Silvers Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komisārs Ādams Silvers par līgas restartēšanas plāniem sadarbojies ar klubu īpašniekiem, spēlētāju savienību, televīzijas partneriem un potenciālajiem saimniekiem. 

Visas iesaistītās puses sākumā piekritušas sezonas atsākšanai, bet pēdējās dienās spēlētāji kritizējuši par šo plānu, vēsta "Yahoo Sports".

"Es varu tikai teikt - tas nebūs visiem. Šī nav ideāla situācija," izteicās Silvers.

Silvers piedalījās ESPN raidījumā "The Return of Sports" ("Sporta atgriešanās") un runāja ar Maiku Grīnbergu par NBA atgriešanās plānu. Silvers atzina, ka spēlētājiem ir problēmas saistībā ar atgriešanos, bet kopumā domas par sezonas atsākšanu izskanējušas optimistiski.

"Manuprāt, tuvāko nedēļu laikā mēs varēsim izskatīt lielāko daļu no šiem jautājumiem," atzina NBA komisārs.

NBA ir mudinājusi spēlētājus gadiem ilgi izmantot savas platformas, lai risinātu sabiedrības jautājumus. Komandas un spēlētāji savās platformās pēdējā laikā ir aktīvi iesaistījušies jautājumā par rasismu, saistībā ar notikumiem Amerikā.

Silvers raidījuma laikā izteica pārliecību, ka NBA izdosies atsākt šo sezonu. Viņš arī atzina, ka no visām opcijām šis ir labākais veids kā NBA atgriezties spēļu ritmā.

Komisārs labi saprotot to, ka ne visi spēlētāji gribēs doties uz Orlando. Silvers atzina, ja spēlētāji nolems nespēlēt, viņi netiks sodīti, bet nesaņems arī atalgojumu, ja neieradīsies uz spēlēm Orlando.

NBA sezona Covid-19 pandēmijas dēļ 11.martā tika apturēta uz nenoteiktu laiku. Sezona solās atsākties 31. jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, klubiem tiekoties "Disney’s ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu